Homepage  / Vedete româneşti

Oana Roman locuiește într-o vilă de 300 de metri pătrați în Tunari. Cum arată casa pe care a vrut să o vândă după divorțul de Marius Elisei

Oana Roman locuiește într-o vilă de 300 de metri pătrați în Tunari. Cum arată casa pe care a vrut să o vândă după divorțul de Marius Elisei
7

de Redactia Tvmania

Oana Roman și fiica sa, Isabela, locuiesc într-o vilă din Tunari. Deși vedeta și-a dorit să vândă locuința după separarea de Marius Elisei, se pare că a revenit la sentimente mai bune și continuă să locuiască în vila respectivă și în ziua de astăzi.

Cum arată vila din Tunari a Oanei Roman

În 2019, Oana Roman a schimbat domiciliul, trecând de la un apartament la o casă în Tunari, pe care se spune că ar fi achiziționat-o cu suma de 160.000 de euro. Noua locuință dispune de o suprafață construită de 300 de metri pătrați și este însoțită de un teren de 1.000 de metri pătrați.

oana-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

La acea vreme, Oana Roman împărțea locuința cu Marius Elisei, fiica lor și Mioara Roman. Între timp, Oana s-a separat de Marius Elisei, iar acesta s-a mutat, iar mama vedetei a fost internat-o într-o clinică dedicată îngrijirii persoanelor vârstnice.

Se pare că vila în care Oana Roman își are locuința dispune de patru dormitoare, două sufragerii și două băi. Deși nu a organizat un tur oficial al proprietății, vedeta a oferit fanilor o privire în interiorul casei prin intermediul unor fotografii postate pe diverse rețele de socializare.

Oana Roman a încercat să vândă casa din Tunari

În anul 2022, Oana Roman anunța că intenționează să vândă vila pentru 480.000 de euro sau să o închireze pentru suma de aproximativ 2.000 de euro pe lună. Între timp. fiica lui Petre Roman s-a răzgândit și continuă să locuiască în Tunari alături de fiica sa, Isabela.

„Ne-a rămas mare casa. O vând sau o închiriez. Tunari la 200 m de ieșirea spre centură sau Pipera. 1.000 mp teren, 340 mp desfășurați interior. Patru dormitoare, două sufragerii, dressing, două băi, trei garaje, beci. (…) Livadă cu pomi. Curtea necesită o mică investiție în gazon și alei. Vânzare 480.000 de euro. Închiriere – pretabil școală, grădiniță, after school, birou sau rezidential. 2500 de euro pe lună.”, anunța Oana Roman.

Nu facturile pentru întreținerea casei erau cele care o deranjau în mod neapărat, ci timpul enorm alocat curățeniei întregii locuințe, conform propriilor spuse.

„Cu facturile a fost ok cumva, pentru că vila e foarte bine construită, e foarte bine izolată, nu pierde căldură. Nu am consumat foarte mult. Facturile nu pot să spun că m-au dat peste cap. Doar că e vorba de spațiu, gândește-te cum e numai să faci curat într-o astfel de casă! Am angajat o firmă care vine să-mi facă curățenie generală. Păi, au venit patru femei și nu le-a ajuns o zi!”, declara Oana Roman, conform Libertatea.

Oana Roman nu beneficiază de ajutorul lui Marius Elisei în creșterea fiicei lor

Oana Roman a făcut declarații sincere despre starea sa sentimentală, confirmând că se află într-o perioadă de solitudine și că nu are planuri imediate de a intra într-o nouă relație. Mai mult, a împărtășit că se bucură de liniștea și pacea de care are nevoie în prezent.

Acum, Oana Roman a dezvăluit că fostul ei soț nu se implică în creșterea fiicei lor și că nu îi plătește nici măcar pensia alimentară. Marius Elisei ar trebui să plătească 500 lei pe lună pentru fiica lui.  

Sursă foto: Instagram Oana Roman

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton