Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată vila de lux în care locuiesc Paul Ipate și Jojo. Are ferestre imense și este scăldată în lumina naturală

Cum arată vila de lux în care locuiesc Paul Ipate și Jojo. Are ferestre imense și este scăldată în lumina naturală
20

de Redactia Tvmania

Paul Ipate și Cătălina Grama formează un cuplu de ani întregi și au o familie frumoasă. Cuplul de actori locuiește alături de cei doi copii într-o vilă de lux situată în zona Otopeni. Iată cum arată casa în care Jojo și Paul Ipate își găsesc liniștea după zilele agitate de muncă!

Cum arată vila de lux în care locuiesc Cătălina Grama și Paul Ipate

Cătălina Grama (Jojo) și Paul Ipate trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape nouă ani, iar anul trecut au decis să se căsătorească. Cei doi au împreună o fetiță, Zora, și locuiesc împreună cu Achim, fiul pe care actrița îl are dintr-o căsnicie anterioară.

Din dorința de a locui mai aproape de școala lui Achim, Paul și Jojo s-au mutat din locuința în care stăteau în chirie și au reușit să-și cumpere propria casă, de care sunt foarte mândri.

The Harder They Fall Special Screening – LAIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 20

În urmă cu ceva timp. Paul Ipate și Cătălina Grama au descis ușile casei lor și au făcut turul acesteia. Locuința îmbină minimalismul cu tendințele de decorație scandinave, iar rezultatul este unul simplu și foarte elegant. Nu există încăperi aglomerate, sufocate de mobilă, ci mult spațiu de relaxare și lumină naturală.

„Tot ce vedeți aici este meritul Cătălinei. Noi ne-am dorit minimalist, dar ne-am dat seama că nu putem chiar minimalist, cu copiii. Are accente scandinave, ne-a plăcut zona asta pe negru, simplu, combinația de metal cu lemn, sârme. Mi-am dorit să am același film pe care îl am când merg în vacanță. De aia și canapeaua din living e atât de mare, vreau să te oblig să te întinzi, să te simți bine, ca la tine acasă”, a povestit Paul Ipate.

jojoIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 20

Paul Ipate și Cătălina Grama au dezvăluit că au amplasat o tablă cu mai multe mesaje inspiraționale deasupra patului matrimonial. De asemenea, ei le-au arătat fanilor cum au aranjat bucătăria și dressingul. Camerele copiilor sunt complet diferite, iar părinții au respectat dorințele fiecăruia dintre ei atunci când le-au amenajat pentru a le da un aer unic.

„Zora și-a dorit un tapet cu lună, i l-am pus pe Micul Prinț. Am făcut camere separate pentru că eu cred în intimitatea fiecărui om, indiferent cât de mic este. Și la baie le-am pus două chiuvete, să aibă fiecare chiuveta și oglinda lui, să nu se mai certe”, a subliniat actorul, conform Storia.

Paul Ipate și Cătălina Grama s-au căsătorit după 9 ani de relație

Mulți au așteptat momentul ca Jojo și Paul să ajungă la starea civilă, după 9 ani de iubire, împliniți pe 13 iulie 2023, dar aceștia nu s-au grăbit deloc. Au făcut pasul cel mare vara trecută și au devenit o familie și în acte.

Jojo a mai fost căsătorită din 2009, până în 2012, iar din acel mariaj are un băiețel, născut la data de 10 iunie 2011. „Achim este un talent mare, însă nu știu dacă va decide să devină actor. Noi îl vom susține indiferent de alegere”, declara Jojo despre fiul ei, într-un interviu pentru TV Mania. Împreună cu Paul Ipate, Jojo are și o fetiță, pe Zora, care a venit pe lume pe 10 ianuarie 2017.

Sursă foto: Instagram Jojo – Captură video Youtube

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton