Homepage  / Vedete româneşti

Ce proprietăți deține familia Andreei Esca. Vila de pe malul lacului Snagov este impresionantă

Ce proprietăți deține familia Andreei Esca. Vila de pe malul lacului Snagov este impresionantă
16

de Redactia Tvmania

Andreea Esca a devenit, de-a lungul timpului, emblema trustului de televiziune PRO TV, iar salariul său continuă să reprezinte un subiect de interes chiar și astăzi. Muncește din greu și este implicată în numeroase proiecte, în afara televiziunii, așadar familia prezentatoarei deține mai multe proprietăți impresionante. Casa de la Snagov e cea în care a preferat mereu să își petreacă timpul liber. Imagini cu casa de pe malul lacului.

Ce proprietăți deține familia Andreeei Esca în București

Andreea Esca și-a construit imperiul imobiliar începând cu achiziția unei vile în București în 2004, evaluată de specialiști la aproximativ 350.000 de euro, în zona centrală a Capitalei. Vedeta s-a confruntat cu unele probleme legale legate de casa respectivă, care fusese retrocedată foștilor proprietari. Cu toate acestea, procesul s-a încheiat favorabil pentru Esca și familia sa.

În 2006, Andreea Esca și Alexandre Eram au achiziționat o vilă pe malul lacului Snagov, devenind astfel prima lor casă de vacanță. Se pare că în prezent, acesta ar fi locul în care locuiesc părinții celebrei prezentatoare. În zonă mai locuiesc și alte persoane cunoscute, cum ar fi Ion Țiriac, Anamaria Prodan, Cristian Țântăreanu, Cosmin Olăroiu sau Ioana Băsescu.

Proprietatea sa are o poziționare strategică, oferind o panoramă încântătoare spre lac. Ca și celelalte proprietăți de pe malul lacului Snagov, vila luxoasă are etaj, ferestre luminoase, mari, și este dotată cu un ponton și un garaj pentru ambarcațiuni. În schimb, curtea ar fi destul de îngustă.

Primele imagini cu casa de la Snagov a Andreei Esca au apărut pe wowbiz.ro, acum mai mult timp. Apoi, pe platformele de socializare, Andreea Esca a distribuit imagini care dezvăluie anumite aspecte ale casei de vacanță de pe malul lacului. Având în vedere pasiunea lui Alexandre Eram pentru artă și fotografie, locuința lor este împodobită cu numeroase tablouri superbe.

Până de curând, Andreea Esca locuia alături de cei doi copii, însă Alexia Eram și-a luat propriul apartament, iar Aris s-a mutat în Barcelona, pe perioada studiilor în Spania.

vila-esca-7Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Andreea Esca și Alexandre Eram dețin mai multe imobile

Imperiul imobiliar al Andreei Esca a luat naștere în 2004, odată cu achiziționarea unei vile din București, evaluată de specialiști la aproximativ 350.000 de euro.

Andreea EscaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 16

Mai târziu, familia Andreei Esca și-a extins portofoliul imobiliar prin achiziționarea unei case în zona Armenească din Capitală. Aceasta este o clădire istorică ce îmbină diverse stiluri și are o valoare estimată de aproximativ 500.000 de euro, conform Libertatea.

Andreea Esca și Alexandre Eram sunt pasionați de domeniul imobiliar

Andreea Esca și Alexandre Eram au propria afacere, în apropiere de Sibiu. Cei doi dețin mai multe căsuțe din lemn, renovate într-un stil care păstrează totuși specificul zonei, pe care le închiriază turiștilor. Prețurile nu sunt deloc mici, însă peisajul în care sunt situate este unul de vis, iar turiștii nu țin cont de sumele piperate.

Referitor la tarifele de pe Booking.com, o noapte de cazare într-o căsuță de 40 de metri pătrați, cu două dormitoare, o baie și o chicinetă, se ridică la suma de 500 de lei.

Sursă foto: Instagram Andreea Esca

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton