Homepage  / Vedete româneşti

Florin Busuioc s-a reinventat la 6 ani de la infarct. Ce schimbări radicale a făcut și de la ce reguli nu se abate niciodată

Florin Busuioc s-a reinventat la 6 ani de la infarct. Ce schimbări radicale a făcut și de la ce reguli nu se abate niciodată
8

de Cristina Țapu,

Viața lui Florin Busuioc, celebrul prezentator de televiziune și actor, a cunoscut o transformare radicală în ultimii 6 ani, după ce a trecut printr-un infarct în 2018. Iată care sunt schimbările aduse de această experiență în viața sa și cum se simte în prezent carismaticul prezentator de la Pro Tv.

Ce schimbări radicale a făcut Florin Busuioc după infarctul suferit în 2018

După ce a suferit un infarct în anul 2018 și a fost la un pas de a-și pierde viața, Florin Busuioc a făcut o serie de transformări importante în viața sa. A renunțat la anumite obiceiuri nesănătoase și a ascultat întocmai sfaturile medicilor pentru a nu retrăi momentul cumplit care a avut loc în urmă cu șase ani.

Florin-Busuioc-Busu-spital-operatie-840×500Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Florin Busuioc a renunțat la fumat după infarctul pe care l-a suferit și nu a resimțit nevoia de a relua acest obicei nociv pe care l-a avut ani întregi.

Să fiu sincer, nu am mai simțit nevoia să fumez, nu că mi-a fost frică sau m-am speriat – nu de aceea m-am lăsat, ci pentru că nu am mai simțit absolut deloc nevoia să fumez. N-am avut ulterior vreo problemă legată de gest, sevraj sau lucruri de genul acesta„, declara Florin Busuioc, conform Revistei Viva!

Florin Busuioc a renunțat la pâine și la dulciuri

Prezentatorul de la Pro Tv a renunțat la consumul de pâine și la dulciuri. Înainte de a suferi infarctul din 2018, Florin Busuioc obișnuia să ia cu asalt frigiderul, mai ales în orele târzii din noapte. Acum nu mai consumă alimente la ore târzii și încearcă să stea departe de zahăr și de prăjituri, oricât de delicioase ar fi acestea.

Nu mai mănânc pâine, în primul rând, nu mai mănânc dulciuri. Până acum, aveam obiceiul, noaptea, să dau iama în dulapul cu dulciuri – nu mai fac asta. La ora 17.00 este ultima masă – ceva piept de curcan cu salată sau ceva ușor, un iaurt grecesc cu brânză de vaci. A doua zi încep să mănânc pe la 12-13, așa că există un fasting – nu știu dacă este exact ca la carte. Seara, dacă mi se face îngrozitor de foame, mănânc, pe la 20.00, un măr, dar atât„, a dezăluit Florin Busuioc.

Cum a evoluat Florin Busuioc la PRO TV

Florin Busuioc a intrat în televiziune după ‘90, când a prezentat la TVR 1 emisiunea Tip Top Minitop, apoi a venit la PRO TV. Câțiva ani a făcut dublaje pentru desene animate, a fost voice over la emisiuni, a scris toate imnurile de 1 Decembrie ale postului de televiziune, apoi a început să prezinte rubrica meteo. 

Florin Busuioc s-a născut în Hunedoara. Înainte să ajungă cunoscut ca prezentator de emisiuni și de meteo, vedeta PRO tv-ului a lucrat inclusiv în fostul Combinat Siderurgic Hunedoara (acum ArcelorMittal Hunedoara).

Sursă foto: Pro Tv – Arhivă Tv Mania!

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton