Homepage  / Vedete româneşti

Cum arăta Theo Rose atunci când era copil. A învățat să cânte de la sora mai mare și a urcat pentru prima dată pe scenă la 13 ani

Cum arăta Theo Rose atunci când era copil. A învățat să cânte de la sora mai mare și a urcat pentru prima dată pe scenă la 13 ani
14

de Cristina Țapu,

Theo Rose este astăzi una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, iar agenda ei este plină. Sumele pe care le cere pentru un singur concert pot ajunge și la 10.000 de euro, însă sunt complet justificate dacă ne gândim că artista este acompaniată de formație. Iată cum arăta artista atunci când era doar un copil și nu apăruse pe micul ecran.

Cum arăta Theo Rose atunci când era doar un copil

Theo Rose, în vârstă de 26 de ani, a avut un parcurs fulminant în industria muzicală din România și pare să fie făcută pentru a apărea la televizor. Pe scenă, în concerte, emisiuni sau seriale, Theo Rose strălucește și dă dovadă de versatilitate și multă carismă. Un singur lucru a rămas neschimbat încă din copilăria sa: privirea poznașă.

422923136_810513407787768_16533346113449711_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Cu toții știm că Theo Rose și-a făcut debutul în lumea muzicii de la o vârstă fragedă, însă puțini sunt cei care cunosc cum arăta micuța Theo Rose atunci când era doar un copilaș lipsit de griji.

Cu o privire poznașă, un păr tuns scurt și cârlionțat, Theo Rose cu siguranță reușea să înduioșeze pe oricine atunci când era mică. Odată cu trecerea timpului, Theo și-a păstrat carisma și a învățat să se comporte precum un profesionist desăvârșit pe scenă.

Theo Rose a învățat să cânte de la sora sa mai mare

Invitată la podcastul impresarei Anamaria Prodan, Theo Rose a făcut dezvăluiri uimitoare. A declarat că a învățat să cânte de la sora sa mai mare, Raluca și a povestit că a avut ocazia de a urca pe aceeași scenă cu ea. Sora Teodorei cântă muzică populară și predă canto, conform spuselor artistei.

Anul 2024 este unul important pentru Theo Rose și cu siguranță nu-l va uita niciodată. Ea și Anghel Damian se vor căsători.

Theo Rose și Anghel Damian se căsătoresc în vara anului 2024

Solista și regizorul trăiesc o poveste de iubire de aproximativ un an jumătate, iar împreună au un băiețel superb, pe nume Sasha. Theo preferă să nu-l expună public, așadar nu a distribuit imagini în care poate fi văzut chipul acestuia, spre dezamăgirea fanilor.

Theo are doar cuvinte de laudă la adresa celui care îi va deveni soț și consideră că Anghel Damian este cel mai inteligent și tandru bărbat pe care l-a cunoscut. Artista este impresionată de inteligența lui Anghel Damian și recunoaște că fiecare zi în preajma acestuia este un motiv de bucurie. Cei doi formează o echipă și în viața personală și în cea profesională și totul pare să le meargă ca pe roate.

Sursă foto: Instagram Theo Rose – PRO TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton