Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată Theo Rose în costum de baie, la doar o lună după ce a născut. „Corp nou”

Cum arată Theo Rose în costum de baie, la doar o lună după ce a născut. „Corp nou”
7

de Roxana Mirea,

Theo Rose arată incredibil în costum de baie, la doar o lună după ce a născut. Artista s-a bucurat de clipe de relaxare pe litoralul românesc, alături de părinții ei și de micuțul Sasha. Theo Rose a publicat mai multe imagini de la mare, printre care și cu ea în costum de baie.  

Theo Rose, în costum de baie după ce a născut 

Theo Rose a devenit recent mamă. Ea l-a adus pe lume pe fiul ei și al lui Anghel Damian de pe data de 14 iunie 2023.  Artista s-a recuperat rapid după operația de cezariană, iar dovada o reprezintă chiar ultimele imagini publicate de ea.  

Theo Rose se bucură de clipe de relaxare la mare. Artista se află pe litoralul românesc alături de părinții ei și de micuțul Sasha. Printre imagini superbe pe care le-a publicat de la malul mării, în care i-a surprins și pe părinții ei cu nepoțelul lor în brațe, Theo Rose le-a arătat fanilor ei cum arată în costum de baie, la doar o lună după ce a născut.  

Corp nou”, a scris ea la Insta Story, fiind îmbrăcată într-un costum de baie din două piese, pe care l-a accesorizat cu o cămașă lungă, ochelari de soare și o șapcă.  

cum-arata-theo-rose-in-costum-de-baie-la-doar-o-luna-dupa-ce-a-nascut.-corp-nou-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Câte kilograme are Theo Rose, după ce a născut 

Artista a reușit se îngrășase pe timpul sarcinii și a sperat că va rămâne cu o parte din kilogramele în plus, după naștere. Ei bine, n-a fost să fie, iar Theo Rose a scăpat rapit de 10 kilograme. Ea își dorea să rămână cu 55 de kilograme după nașterea lui Sasha, însă artista are acum 50 de kilograme. 

„Cred că la operația de cezariană, pe masa de operație, am scăpat instant de 10 kilograme. Adică, de unde rugăciunile mele erau să răman cu 55 de kilograme, de la 62, am rămas cu 50 în cap. 

Nu am avut vergeturi pe timpul sarcinii, doar că după operație, a doua zi, am simțit o mâncărime puternică și am așa o pată de vergeturi pe un picior. Nu mă deranjează, nu am nici o problemă, dar de celulită vreau să scap!“, a mărturisit Theo, într-un InstaStory. 

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton