Homepage  / Vedete româneşti

Cum arăta Teo Trandafir înainte de a păși în domeniul televiziunii și a face spectacol cu Mircea Badea. Imaginea este una de colecție

Cum arăta Teo Trandafir înainte de a păși în domeniul televiziunii și a face spectacol cu Mircea Badea. Imaginea este una de colecție
13

de Cristina Țapu,

Teo Trandafir nu mai are nevoie de prezentare. Ea a debutat pe micul ecran în urmă cu mai bine de două decenii, iar telespectatorii au îndrăgit-o imediat. Iată cum arăta Teo Trandafir înainte să devină celebră. Imaginea este una de colecție și cu siguranță va crea nostalgie în rândul fanilor vedetei.

Teo Trandafir a făcut echipă ani la rând cu Mircea Badea și a adus zâmbetul pe chipul telespectatorilor, însă puțini sunt cei care știu cum arăta vedeta înainte să-și facă debutul pe micul ecran și să cucerească publicul datorită carismei sale.

Cum arăta Teo Trandafir înainte să pășească în lumea televiziunii

Cu ceva timp în urmă, în media a fost difuzată o fotografie a lui Teo Trandafir din perioada adolescenței.
Din imagini, se poate observa că moderatoarea păstra aceleași trăsături distinctive, în special acel zâmbet molipsitor. Cu toate acestea, coafura vedetei era complet diferită. În acea perioadă, Teo Trandafir avea părul mai lung și ușor ondulat și nu-și schimbase culoarea naturală a părului.

teo-trandafirIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Vești bune pentru fanii Teodorei Trandafir. Vedeta este gata să apară în fața camerelor de filmat într-un nou proiect. Primul invitat al prezentatoarei va fi nimeni altul decât Mircea Badea, cel alături de care Teo a prezentat numeroase emisiuni.

Teo Trandafir este gata să-și încerce norocul și lansează propriul podcast

Teo Trandafir debutează în lumea podcast-urilor cu proiectul intitulat „Gând la gând”, iar primul său invitat va fi Mircea Badea, partenerul său de emisiune în primele etape ale carierei, conform informațiilor furnizate de Pagina de Media.

Vestea bună a fost dată chiar de către Teo Trandafir, prin intermediul unui mesaj pe care l-a scris pe pagina personală de Facebook. „Lucrurile bune se întâmplă la vremea lor. Cred că această vreme a venit. O să fim împreună din nou, cum știm noi. ??? #gandlagandcuteo”.

Pentru episodul de debut al podcastului său, Teo Trandafir îl are ca invitat pe Mircea Badea. Cei doi au o relație specială care datează de peste 20 de ani, din mijlocul anilor ’90, când colaborau la emisiunea „Dimineața devreme” de la Tele 7 abc.

Mai târziu, au devenit gazdele emisiunii „Teo și Mircea Șou” de la Antena 1, prezentată în fiecare dimineață de luni până vineri. Ei au continuat să colaboreze și în weekend sub un alt nume: „Teo și Mircea… reȘou”. Acum, spre bucuria fanilor, vor sta față în față pentru a depăna amintiri și a rememora vremurile în care s-au lansat în televiziune.

Sursă foto: Instagram Teo Trandafir – Kanal D

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton