Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată tatăl Deliei după ce a renunțat la călugărie și a revenit în sânul familiei. Transformarea este uimitoare

Cum arată tatăl Deliei după ce a renunțat la călugărie și a revenit în sânul familiei. Transformarea este uimitoare
10

de Cristina Țapu,

Iată cum arată tatăl Deliei la 5 ani după ce a renunțat la viața de călugăr. Este binecunoscut faptul că tatăl artistei a intrat în monahism în 2004, însă, după o perioadă semnificativă dedicată vieții ascetice, s-a întors la familia sa, alături de Gina Matache, soția sa și mama Deliei și a Oanei. Schimbarea prin care a trecut acesta este una remarcabilă!

Călătoare înrăită, Delia obișnuiește să plece în călătorii la sfârșitul fiecărui an și nici de această dată nu a făcut excepție… De această dată, însă, i-a avut alături pe părinții săi, cu care a sărbătorit Crăciunul într-o locație splendidă.

deliaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Ion Matache, schimbare radicală după ce a renunțat la viața de pe Muntele Athos

În urmă cu câțiva ani, imagini cu tatăl Deliei deveneau virale pe internet, deoarece Ion Matache avea un aspect de eremit autentic, cu plete și barbă lungă. După ce a renunțat la călugărie și s-a întors în cadrul familiei, acesta este acum greu de recunoscut.

Prin eliminarea pletelor și a bărbii, tatăl artistei pare să arate cu cel puțin 10 ani mai tânăr, așa cum se poate observa și din fotografiile postate de artistă pe rețelele de socializare. Imaginile i-au luat prin surprindere pe fanii artistei.

În preajma sărbătorilor de Crăciun, Delia și-a petrecut vacanța în Spania alături de soțul ei și de părinți. Au împărtășit câteva instantanee frumoase din călătorie.

Deși Delia nu a dezvăluit locul exact în care se află, mama ei a postat fotografii la Hotel Mas Tapiolas din Costa Brava, Spania, dezvăluind astfel destinația vacanței. Gina Matache a distribuit imagini și clipuri video alături de soțul și fiica ei. În ceea ce-l privește pe Ion Matache, acesta este greu de recunoscut de către cei care îl știau din perioada când era călugăr.

Ion Matache a petrecut ani întregi pe Muntele Athos

În anul 2004, la vârsta de 40 de ani, Ion Matache a făcut o schimbare radicală în viața sa, alegând să urmeze calea Bisericii prin călugărire. A părăsit familia, neavând nicio legătură anterioară cu credința și fiind chiar ateu.

Într-o perioadă în care nu cunoștea nici măcar rugăciunea Tatăl Nostru, totul a luat o turnură neașteptată. Un preot i-a deschis calea către Biserica Ortodoxă, iar în consecință, Ion a renunțat la tot și a hotărât să plece pe Muntele Athos. După ani întregi pe care i-a dedicat credinței, bărbatul a revenit în sânul familiei.

Sursă foto: Instagram Delia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton