Homepage  / Vedete româneşti

Andra, mesaj emoționant de ziua tatălui ei. Cum arată Alexandru Mihai, părintele artistei

Andra, mesaj emoționant de ziua tatălui ei. Cum arată Alexandru Mihai, părintele artistei
9

de Cristina Țapu,

Andra Măruță, una dintre cele mai apreciate artiste din România, a sărbătorit recent ziua de naștere a tatălui său, Alexandru Mihai. Părintele cântăreței a sărbătorit împreună cu familia, iar artista a dorit să împărtășească acest moment special cu fanii săi, publicând o fotografie emoționantă alături de el. Deși este tatăl unei artiste celebre, Alexandru Mihai preferă să rămână în afara luminii reflectoarelor.

Cum arată tatăl Andrei Măruță

Andra are o comunitate devotată de fani pe platforma Instagram. Aici, ține la curent această comunitate cu evenimente semnificative din propria sa viață și uneori chiar din viața celor apropiați.

Recent, partenera lui Cătălin Măruță a împărtășit o imagine cu tatăl său, marcând ziua de naștere a acestuia. Fanii au remarcat asemnănarea dintre cei doi și s-au grăbit să-i transmită sărăbătoritului cele mai bune gânduri. „La mulți ani, tata! Te iubesc!”, a scris Andra, în dreptul imaginii în care apare alături de tatăl său.

Tatăl Andrei, despre căsnicia dintre ea și Cătălin Măruță

Toată lumea știe că Andra și Cătălin Măruță au o căsnicie frumoasă și sunt foarte fericiți alături de cei doi copii ai lor: Eva și David. Referitor la căsnicia fiicei sale, Alexandru Mihai are numai cuvinte de laudă.

Dacă Andra zice că el e soțul perfect, trebuie să fim de acord cu ea, ea își trăiește viața, ea știe cel mai bine. Dar și noi, părinții ei, putem spune, din relația lor pe care o vedem, că e soțul perfect, la ei nu am văzut certuri și discuții. Dar au și avut modele, din casele părinților. Și el e de familie bună, foști judecători”, a mărturisit tatăl Andrei.

andra-cu-soraIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Andra este recunoscătoare părinților pentru succesul de care se bucură

Andra recunoște faptul că drumul său spre succes a fost înlesnit de faptul că s-a născut într-o familie în care dragostea pentru muzică și artă au fost la ordinea zilei.

Părinții ei au observat devreme faptul că Andra avea ureche muzicală, așadar au încurajat-o să-și urmeze visul și au sprijinit-o în toate demersurile sale. Astăzi, Andra culege roadele efortului pe care l-a depus și umple săli întregi de fiecare dată când susține un concert.

„M-am născut într-o familie muzicală. În casa noastră mereu a fost deschis un aparat de radio din care răsuna muzică de toate felurile și toți membrii familiei, de la mama și tata până la ceilalți trei frați ai mei, cântă. Astfel, nu a mirat pe nimeni ca și eu, Andra, mezina familiei, voiam să fiu încă de mică pe scenă, să interpretez și eu piesele pe care le auzeam prin casă, cântate de ai mei sau de artiștii faimoși pe care îi auzeam la radio sau la casetofon.

Cred că am știut dintotdeauna că vreau și pot să cânt. Părinții au observat devreme inclinația mea către muzică și m-au încurajat să-mi urmez visul. Familia mi-a fost alături în fiecare pas de-a lungul carierei și asta m-a ajutat. M-am lansat în muzică la 14 ani, așa că, la vârsta la care prietenii mei se jucau pe afară, mergeau pe la petreceri sau în tabere și ieșeau la un suc, eu repetam sau mergeam la spectacole. Unii ar putea spune că mi-am sacrificat momente frumoase ale copilăriei, eu simt altfel însă. Munca de atunci m-a făcut să fiu Andra cea de azi”, spune Andra, pe site-ul ei oficial, andramusic.ro.

Sursă foto: Instagram Andra Măruță

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton