Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată și cu ce se ocupă cele două surori ale Andrei Măruță. Nu au moștenit pasiunea pentru muzică și muncesc în orașul natal

Cum arată și cu ce se ocupă cele două surori ale Andrei Măruță. Nu au moștenit pasiunea pentru muzică și muncesc în orașul natal
10

de Cristina Țapu,

Andra, în vârstă de 37 de ani, nu mai are nevoie de o prezentare extinsă. Muzica sa este cunoscută de întreaga țară, iar concertele sale sunt unele fenomenale. Andra are o comunitate mare de fani, care îi apreciază arta. Puțini sunt cei care știu, însă, că Andra mai are două surori, care nu cochetează cu industria muzicală și care au preferat să rămână în orașul natal - Câmpia Turzii.

Cum arată și cu ce se ocupă cele două surori ale Andrei Măruță

Andra provine dintr-o familie numeroasă. Mai are un frate, pe nume Săndel, cunoscut și el publicului datorită cântecelor populare pe care le interpretează. Sora cea mare a Andrei, Diana are 48 de ani și lucrează la un centru de îngrijire vârstnici în Câmpia Turzii, în timp ce Aura, sora de 41 de ani a Andrei muncește la un centru de înfrumusețare din orașul natal.

În vara acestui an, Andra le-a făcut o surpriză de proporții surorilor sale. Cele trei, toate fane înrăite ale artistei Beyonce, au mers la un concert pe care vedeta de talie mondială l-a susținut în Londra, Marea Britanie. Atmosfera a fost una pe cinste, iar Andra susține că nu va uita în veci momentele pe care le-a trăit alături de surorile sale mai mari.

Cel puțin o dată în viață, trebuie să vezi un concert live al idolului tău! Am hotărât că nu mai amânăm, așa că: BEYONCE venim! Suntem o gașcă de fane înfocate, promitem să facem atmosferă faină la concert!”, scria Andra, pe pagina personală de Instagram, înaintea concertului artistei.

Andra a muncit din greu pentru a se afla unde este în ziua de astăzi

De altfel, Andra recunoște faptul că drumul său spre succes a fost înlesnit de faptul că s-a născut într-o familie în care dragostea pentru muzică și artă au fost la ordinea zilei.

Părinții ei au observat devreme faptul că Andra avea ureche muzicală, așadar au încurajat-o să-și urmeze visul și au sprijinit-o în toate demersurile sale. Astăzi, Andra culege roadele efortului pe care l-a depus și umple săli întregi de fiecare dată când susține un concert.

surori andraIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

„M-am născut într-o familie muzicală. În casa noastră mereu a fost deschis un aparat de radio din care răsuna muzică de toate felurile și toți membrii familiei, de la mama și tata până la ceilalți trei frați ai mei, cântă. Astfel, nu a mirat pe nimeni ca și eu, Andra, mezina familiei, voiam să fiu încă de mică pe scenă, să interpretez și eu piesele pe care le auzeam prin casă, cântate de ai mei sau de artiștii faimoși pe care îi auzeam la radio sau la casetofon.

Cred că am știut dintotdeauna că vreau și pot să cânt. Părinții au observat devreme inclinația mea către muzică și m-au încurajat să-mi urmez visul. Familia mi-a fost alături în fiecare pas de-a lungul carierei și asta m-a ajutat. M-am lansat în muzică la 14 ani, așa că, la vârsta la care prietenii mei se jucau pe afară, mergeau pe la petreceri sau în tabere și ieșeau la un suc, eu repetam sau mergeam la spectacole. Unii ar putea spune că mi-am sacrificat momente frumoase ale copilăriei, eu simt altfel însă. Munca de atunci m-a făcut să fiu Andra cea de azi”, spune Andra, pe site-ul ei oficial, andramusic.ro.

Sursă foto: Instagram Andra Măruță

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton