; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Actorul mihai raiț

Cum arată soția lui Mihai Raiț, Dorel din „Las Fierbinți”. Apariția extrem de rară

05 May 2021

Este celebru, îndrăgit de toţi românii, dar are şi o familie minunată. Puţini sunt, însă, cei care au habar cum arată, de fapt, soţia lui Dorel din Las Fierbinţi. Mihai Rait, Dorel din serialul „Las Fierbinți', trăiește de aproximativ patru ani de zile o frumoasă poveste de dragoste cu Ana Maria. Soția lui e foarte discretă, nu apare în emisiuni televizate, iar iată cum arată aceasta acum, la 27 de ani. 

 

Cum şi-a cunoscut Mihai Rait soţia

Deşi îşi trăiesc povestea de iubire departe de ochii curioşilor, Dorel din Las Fierbinţi', în vârstă de 39 de ani, a povestit cum a cunoscut-o pe Ana Maria.

Soţia mea nu vrea să iasă în evidenţă. Ne-am cunoscut la un spectacol de-al meu, de stand-up comedy. Eram vecini de blocuri, ne-am văzut la un spectacol, ne-am plăcut şi aşa s-a născut povestea noastră de dragoste, care s-a finalizat cu o căsătorie. Suntem finii lui Bobo, Mihai Bobonete, cu care mă ştiu din copilărie. Noi încă nu am năşit, însă de abia aştept. Ne cunoaştem din clasa a IV-a şi am zis, haide băi să ne şi năşim, să ne înrudim. E bine că am rămas o familie de când suntem noi mici şi până acum. Suntem mereu împreună. Ne suportăm şi la filmări, şi la improvizaţie, şi la spectacole', declara Mihai Răit, în urmă cu un an.

Mihai și Ana Maria s-au logodit după doar trei luni de relație. „La trei luni de zile am cerut-o. Cam la sfârșitul primei săptămâni i-am spus că o iubesc. Ea s-a speriat puțin când am cerut-o. (…) Sigur am ales bine. Ea o să rămână până la final', a mai declarat actorul. Cei doi s-au căsătorit pe 10 aprilie 2017, au sărbătorit deja patru ani de la nuntă. Acum, Mihai Rait Dragomir are 41 de ani, iar soția 27. Între cei doi e o diferență de 14 ani, dar actorul spune că nu o simte. 

 Vezi galeria foto >

 

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare