Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Unde și-a cunoscut Gheorghe Ifrim, primarul Vasile din „Las Fierbinți”, soția. De ce nu apare aceasta în spațiul public

Unde și-a cunoscut Gheorghe Ifrim, primarul Vasile din „Las Fierbinți”, soția. De ce nu apare aceasta în spațiul public
3

de Redactia Tvmania

Gheorghe Ifrim nu obișnuiește să apară în public alături de soția lui. Celebrul actor din „Las Fierbinți” își ține viața personală și familia departe de lumina reflectoarelor, însă se mândrește cu soția sa cu care are o relație de aproape 26 de ani, scrie libertatea.ro.

Cum arată soția lui Gheorghe Ifrim, primarul Vasile din Las Fierbinți. Nu apare des în spațiul public (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Gheorghe Ifrim apare în fiecare săptămână la tv, la Pro TV: el interpretează rolul primarului Vasile în serialul „Las Fierbinți”.

Dincolo de viața profesională, Gheorghe Ifrim are o familie frumoasă, o soție de care e mândru și doi copii. Ifrim este căsătorit cu Roxana, pe care a cunoscut-o în facultate.

„Soția m-a susținut tot timpul în meseria asta și m-a echilibrat, mi-a crescut copilașii, ea s-a sacrificat așa în sensul frumos pentru copii. A terminat Dreptul, dar și-a dorit să rămână cu copiii, să îi crească și a făcut foarte bine, pentru că se simte chestia asta”, povestea el despre partenera sa.

Gheorghe Ifrim și Roxana sunt împreună din studenție.

La momentul respectiv, despre băieții lui avea numai cuvinte de laudă. Ștefan, fiul cel mare, era pasionat de automatică, iar Cristi, mezinul, iubea să deseneze.

„Familie suntem din 2001, căsătoriți oficial, dar așa ne știm din 1995, din anul al doilea de facultate. Avem mulți ani împreună, frumoși, și cu bune, și cu rele, că Dumnezeu nu îți dă numai bucurii, dar am trecut cu grijă peste toate, dragostea și iubirea înving întotdeauna, asta e cel mai important într-o căsnicie”, a declarat actorul în 2019, într-un interviu pentru Libertatea.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton