Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată sora Irinei Fodor. Teodora este cu 11 ani mai mică decât prezentatoarea de la Antena 1

Cum arată sora Irinei Fodor. Teodora este cu 11 ani mai mică decât prezentatoarea de la Antena 1
18

de Roxana Mirea,

Pe Irina Fodor o cunoaște toată lumea, dar mai puțini sunt cei care știu că ea are o soră mai mică. Teodora este la fel de frumoasă ca prezentatoarea emisiunilor „Chefi la cuțite” și „America / Asia Express”. Iată cum arată Teodora, sora Irinei Fodor.  

Cum arată Teodora, sora Irinei Fodor 

Irina Fodor este cunoscută publicului român, dar mai puțin sunt cei care știu că frumoasa prezentatoare are o soră cu 11 ani mai mică decât ea. Teodora este la fel de frumoasă ca prezentatoarea emisiunii „America Express”, de la Antena 1. Teodora are 24 de ani, este o tânără ambițioasă, a studiat Dreptul, iar asemănarea fizică cu sora ei mai mare este mai mult decât evidentă, potrivit libertateapentrufemei.ro. 

Irina Fodor și sora ei au fost nu demult la munte, împreună cu părinții lor. Iarna trecută, Irina Fodor a postat o înregistrare video cu ea și sora ei, în timp ce-și surprind mama cu o vizită la Buzău. 

„Acum este mai înaltă decât mine, mai calmă, uneori mai pragmatică, mai puțin smucită, mai precaută… dar tot rămâne sora mai mică. Așa că toate cele de mai sus se duc pe apa sâmbetei când rămâne doar cu mine și riscă totul felul de chinuieli, ca atunci când eram doar niste copile. Cine are surori sau frați mai mici, mâinile sus dacă vă manifestați la fel iubirea??”, scria în urmă cu peste doi ani vreme Irina pe Instagram în dreptul unei fotografii cu ele două. 

Cum arată Teodora, sora Irinei Fodor  (5)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

Ce relație are Irina Fodor cu fiica ei

Pentru Irina Fodor, educația fiicei sale este foarte importantă. Așadar, deși are o relație de prietenie cu Diana, în vârstă de 12 ani, vedeta ne-a mărturisit că este mamă, înainte de toate și că îi plac regulile. Pe de altă parte, Răzvan Fodor cedează mai ușor în fața farmecelor fiicei lui. 

Eu sunt mai mult mamă înainte de a fi prietenă. Probabil că Diana ar spune, dacă a-i întreba-o pe ea, că sunt o mamă destul de strictă. Îmi plac regulile, eu le respect. De-a lungul timpului, faptul că sunt organizată și că mă țin de cuvânt atunci când promit ceva, m-a ajutat. Oamenii au înțeles că sunt serioasă și am primit același lucru înapoi. Îmi doresc treaba asta și pentru ea. Îmi doresc să înțeleagă ce înseamnă să fii cu bun-simț, să ai o verticalitate. Suntem și prietene, în restul timpului, dar atunci când vine vorba de lucruri care trebuie respectate, știu să îi explic în așa fel încât să înțeleagă”, ne-a mărturisit Irina Fodor, într-un interviu.

Răzvan lasă pe mine greul, din punctul ăsta de vedere. El este suport moral acolo și este de acord cu mine în tot, doar că nu se exprimă atât de mult ca mine. Cred că el este mai mult prieten. Este și greu să o refuzi cu anumite lucruri și mai ales pentru el, că este prințesa lui tata, așa că preferă să mă lase pe mine să pun piciorul în prag atunci când este nevoie, dar, una peste alta, această etapă este preferata mea de până acum. Evident, îmi plăcea și când era bebeluș, când era toddler și așa mai departe, dar în etapa asta, suntem tovarășe de orice, de joacă, de văzut filme. Când spun joacă, mă refer că mergem și facem trasee prin copaci sau tiroliană. Adică putem face aceleași lucruri împreună, care ne plac. Ne distrăm foarte tare. Are un simț al umorului incredibil, cred că îl moștenește pe tati, că eu nu mă știu chiar așa haioasă. Ne distrăm foarte tare. Îmi place mult etapa asta de preadolescență, care îmi scoate și peri albi uneori”, a mai completat vedeta.

Irina Fodor, mai mult mamă decât prietenă în relația cu fiica ei. „Îmi plac regulile, eu le respect”. EXCLUSIV (8)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  12 / 18

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton