Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată sora Dianei Dumitrescu. Ce a spus despre Dina, o apariție rară în mediul online. „E șefa noastră”

Cum arată sora Dianei Dumitrescu. Ce a spus despre Dina, o apariție rară în mediul online. „E șefa noastră”
23

de Andra Stana,

Diana Dumitrescu are două surori, Demi și Dina, precum și un frate pe nume Dan. Cei patru s-au înțeles mereu bine, iar recent actrița s-a lăudat în mediul online cu sora ei mai mare, Dina.

Diana Dumitrescu a făcut furori în anii 2000 cu rolurile pe care le-a jucat în telenovelele românești. În ultima perioadă, vedeta a ieșit din lumina reflectoarelor și a pus familia pe primul plan. După ce a renunțat la actorie, aparițiile sale publice au fost din ce în ce mai rare.

Zilele trecute, actrița a publicat pe conturile de socializare o fotografie rară cu sora ei mai mare, însoțită de un mesaj emoționant.

„O apariție rară! Love you sis! Ea este sora mea mai mare, Dina. Ea e șefa noastră de când ne știm și cel mai bun om ever! Ințelegătoare, iubitoare și mereu pregătită să sară în ajutorul oricui! Love you to the moon and back!”, a scris Diana Dumitrescu, pe Instagram, unde este urmărită de 464 de mii de fani.

diana-dumitrescu-si-sora-ei-dinaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 23

Diana Dumitrescu, schimbare radicală de look

Diana Dumitrescu este cunoscută telespectatorilor ca fiind blondă și având păr lung. După ani întregi în care a afișat această imagine, Diana a simțit nevoia unei schimbări, așadar s-a tuns bob și s-a vopsit brunet.

Fanii abia o mai recunosc pe stradă, însă acest lucru nu o deranjează pe artistă. Din contră! Acum răsuflă ușurată că poate ieși nearanjată din casă fără teamă că va fi imediat oprită de cineva pentru a-i cere o fotografie.

Diana Dumitrescu, schimbare de lookIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 23

„Nu mă recunosc, ceea ce este minunat! Îmi permit liniștită să ies nemachiată, cu părul prins, în pijamale, așa cum îmi duc copilul la grădiniță! Este foarte relaxant! Mă recunosc mai greu inclusiv colegii de breaslă. Nu mă deranjează, este o schimbare majoră!

Nu mai sunt atât de activă și de prezentă la evenimente ca să mă întâlnesc des cu colegii și să zică: «Da, m-am obișnuit cu Diana așa!». Când te vezi cu o persoană la un an și o vezi șatenă, s-ar putea să nu o recunoști! Eu m-am obișnuit, îmi place culoarea aceasta de păr! Totul este practic, nu trebuie să îl coafez așa de mult, sunt foarte fericită cu această schimbare”, a povestit Diana Dumitrescu, într-un interviu acordat pentru Ego.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton