Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată socrii Danei Nălbaru. Sunt căsătoriți de 50 de ani, dar se iubesc la fel ca în prima zi

Cum arată socrii Danei Nălbaru. Sunt căsătoriți de 50 de ani, dar se iubesc la fel ca în prima zi
13

de Cristina Țapu,

Dana Nălbaru nu mai are nevoie de o prezentare. A avut o carieră de succes în domeniul muzical, iar în prezent se dedică familiei sale, după ce a luat decizia de a se retrage din lumina reflectoarelor. Dana are o legătura extraordinară cu socrii săi, care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

Cum arată socrii Danei Nălbaru

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur formează unul dintre cele mai stabile cupluri din industria showbiz-ului românesc. Cei doi au decis să se mute la țară, în satul Moșteni-Greci, unde au renovat o casă veche și se simt excelent. În plus, fosta membră a trupei HI-Q împărtășește zilnic pe rețelele sociale imagini din curte, surprinzând activitățile gospodărești în care este implicată.

Recent, Dana Nălbaru a făcut cunoscut fanilor aspectul socrilor săi, care au sărbătorit 50 de ani de căsătorie. Dragoș Bucur și soția sa au organizat o petrecere minunată în onoarea lor, în Balotești, unde, conform declarațiilor ei, au avut o experiență extraordinară.

dana nalbaru 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Se pare că părinții celebrei vedete de la PRO TV și-au reînnoit jurămintele și în fața lui Dumnezeu, în cadrul unei ceremonii la biserică, iar apoi au petrecut alături de cei dragi.

„Socrii mei au împlinit 50 de ani de căsătorie! Le-am organizat petrecerea nunții de aur la Balotești și ne-am simțit extraordinar alături de toți cei din familiile noastre, a nașilor și în compania prietenilor. Mâncarea a fost excepțională. Tortul l-am comandat la patiseria noastră. Sunt încântată, a fost frumos!”, a fost mesajul pe care Dana Nălbaru l-a scris pe pagina personală de Instagram.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur formează un cuplu de aproape două decenii

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru constituie unul dintre cele mai durabile cupluri din showbiz-ul românesc. Ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape două decenii și au împreună trei copii: o fiică, Sofia (17 ani), un băiat, Kadri (7 ani), și o fetiță adoptată, Roxana (11 ani). Cu toate acestea, puțini sunt cei care cunosc detaliile începutului poveștii lor romantice.

Prezentatorul de la „Visuri la cheie” a dezvăluit cum a întâlnit-o pe Dana Nălbaru în cadrul podcastului condus de Cătălin Măruță. Întâlnirea lor a avut loc în trafic, în București, iar inițiativa a aparținut Danei Nălbaru.

Fiica cea mare, Sofia, are deja 17 ani și este pasionată de cinematografie, Kadri, băiatul lor, se dovedește a fi extrem de inteligent, în timp ce Roxana India s-a integrat perfect și le completează familia.

„Acum ea este perfect integrată în familie, suntem foarte bine cu toții și sunt foarte fericită că mi-a dat Dumnezeu puterea asta de a înțelege, de a o înțelege pe ea, pentru că a trecut pitică prin niște lucruri destul de grele. Roxana este foarte drăguță, este un copil care se poate face foarte plăcut și e foarte veselă și foarte plină de viață. Vrea să cunoască tot„, declara Dana, într-o emisiune televizată, conform Revista Viva!

Sursă foto:

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton