Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată soacra lui Daniel Pavel. Mama Anei Pop a strălucit la nuntă într-o rochie superbă

Cum arată soacra lui Daniel Pavel. Mama Anei Pop a strălucit la nuntă într-o rochie superbă
11

de Cristina Țapu,

Daniel Pavel și Ana Maria Pop au organizat o nuntă splendidă la Snagov. Evenimentul a fost marcat de prezența familiei și prietenilor apropiați. În imaginile distribuite ulterior pe platformele de socializare, admiratorii au putut observa persoanele cele mai importante din viața mirilor. Iată ce mamă frumoasă are mireasa, Ana Maria Pop!

Cum arată soacra lui Daniel Pavel

Au trecut câteva zile de la căsătoria lui Daniel Pavel și Ana Maria Pop, dar cei doi continuă să impresioneze fanii cu fotografii de la eveniment. După ceremonie, petrecerea a avut loc la Palatul Snagov, unde au fost prezente familia și aproximativ 400 de invitați.

Mireasa a fost condusă la altar de tatăl ei, avându-și alături și mama, care a impresionat prin eleganța sa. Fanii au remarcat cât de mult seamănă mireasa cu mama sa, cele două părând mai degrabă două surori decât mamă și fiică.

nunta-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Într-una dintre fotografiile pe care mireasa le-a postat pe Instagram, se poate observa de la cine a moștenit Ana Maria Pop trăsăturile. Mama ei, doamna Mariana Pop, a impresionat cu o siluetă elegantă și a purtat o rochie turcoaz cu broderii la nunta fiicei sale.

Daniel Pavel și logodnica sa, Ana Maria, s-au căsătorit civil și religios weekendul trecut, pe 8 iunie. Au avut o nuntă ca de basm, cu 400 de invitați, iar mireasa a impresionat pe toată lumea schimbând trei rochii de mireasă. De asemenea, a purtat un superb buchet de flori, compus din bujori roz.

Ana Maria Pop și-a criogenat buchetul de mireasă

După ce a spus un hotărât „DA” pe malul lacului Snagov, Ana Maria, soția lui Daniel Pavel, a dezvăluit planurile pe care le are cu buchetul său de mireasă. Ea a explicat că doamnele și domnișoarele prezente la nuntă s-au „bătut” pe un alt buchet, asemănător cu al ei, deoarece pe al său a dorit să-l păstreze criogenat.

Povestea de dragoste dintre Daniel Pavel și iubita lui, Ana Maria Pop, a început înainte ca prezentatorul Survivor să plece în Republica Dominicană, pentru filmările sezonului trecut, difuzat în 2022. Acum, după aproape doi ani de relație, Daniel Pavel a făcut pasul cel mare și s-a căsătorit cu aleasa inimii sale.

Sursă foto: Instagram Ana Maria Pop

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton