; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Simona gherghe

Cum arăta Simona Gherghe în copilărie. Brunetă și bucălată, nu-ți dai seama că e ea

08 June 2021

Mai brunețică decât o știm azi, cu mult mai bucălată, dar tot serioasă, pe alocuri, era mogâldeața care zâmbește din fotografiile vechi de 30, chiar 40 de ani.

Simona Gherghe (43 de ani) este căsătorită, din anul 2017, cu Răzvan Săndulescu. Cuplul are doi copii: o fetiță, care se numește Ana Georgia, și un băiețel, Vlad Ioan. Recent, ea a înlocuit-o pe Diana Dumitrescu la cârma emisiunii 'Mireasa'.

„Întoarcerea mea pe sticlă vine după o pauză de aproape un an şi jumătate, timp în care am fost alături de copiii mei, Ana şi Vlad. Acum sunt măricei, aşa că e momentul să revin pe un interval (14.00 – 16.00) care îmi permite să fiu, în continuare, o mamă extrem de implicată în viaţa copiilor mei. Iar revenirea o fac in stilul meu: cu un gen de program de televiziune pe care nu l-am mai făcut, în cei 18 ani de televiziune. N-am în portofoliu niciun reality-show. Acum mai puţin de un an, când colegii mei mi-au propus noua Mireasa, am spus că nu sunt pregătită să mă întorc, pentru că Vlad, mezinul meu, avea doar câteva luni şi, deci, mult mai multă nevoie de mine. Iată-ma, acum, la cârma acestei emisii care, cu siguranţă, mă va scoate din zona de confort!', declara Simona Gherghe când s-a anunțat că va prezenta reality show-ul de la Antena 1. 

Vezi pe libertateapentrufemei.ro o galerie foto drăguță foc, cu Simona Gherghe în copilărie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare