Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cum arată și cu ce se ocupă azi fiica Ralucăi Moianu. Mara avea 13 ani când a rămas fără tată

Cum arată și cu ce se ocupă azi fiica Ralucăi Moianu. Mara avea 13 ani când a rămas fără tată
8

de Redactia Tvmania,

Raluca Moianu și-a crescut fiica singură după ce a rămas fără soțul ei. Mara avea numai 13 ani când tatăl ei a murit din cauza unei boli incurabile. Iată cum arată acum tânăra și cât de mult s-a schimbat fiica prezentatoarea de la „Iartă-mă”.

Soțul Ralucăi Moianu a murit în urmă cu cinci ani. Atunci, prezentatoarea emisiunii „Iartă-mă” a trecut prin clipe cumplite, cu atât mai mult cu cât își făcea griji și pentru fiica sa, Mara Ilinca. Aceasta avea numai 13 ani.

După tragedie, Raluca Moianu a fost nevoită să-și crească singura fata, scrie a1.ro. Prin urmare, cele două au devenit mai unite ca niciodată, ele având acum o relație specială. Raluca și Mara sunt bune prietene și își fac confesiuni despre relații și dragoste.

Cum arată și cu ce se ocupă azi fiica Ralucăi Moianu. Mara avea 13 ani când a rămas fără tatăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Ce mai face astăzi Raluca Moianu

Raluca Moianu este una dintre cele mai iubite vedete de televiziune de la noi. A devenit cunoscută mai ales după ce a prezentat emisiunea „Iartă-mă”, care s-a difuzat la TVR între 2000-2007.

Vedeta a preferat să pună mereu familia pe primul loc. În anul 2013, ea a divorțat de Marius Ancuța, tatăl Marei, dar cei doi aveau să se regăsească curând. Din nefericire, viața viața nu le-a mai oferit decât puțini ani pentru a fi împreună, mai scrie sursa citată.

„Cumva, cred că ne îndepărtasem un pic şi aveam nevoie de o pauză ca să ne dăm seama că, de fapt, ne iubim. A fost doar un break. Ne-am împăcat şi viaţa noastră a continuat și, deşi pare o poveste tip telenovelă, probabil că destinul meu era să am grijă de el până în ultimul minut.

A fost foarte complicat momentul în care s-a îmbolnăvit şi lunile acelea în care Mara l-a văzut, practic, stingându-se”, a povestit Raluca Moianu pentru okmagazine.

Din acea clipă, prezentatoarea a avut grijă singură de fetița ei. Anii au trecut și Mara a crescut, în timp ce Raluca s-a împărțit între muncă și copilul ei.

„Mara mea are 18 ani acum, este o domnișoară în toată firea. Se pregătește să intre la facultate. Pot comunica orice cu ea și nu avem problemele. Probabil că orice viitor partener o să fie lângă mine, Mara o să fie de acord. Dar eu nu caut un bărbat în mod special, am spus doar că sunt deschisă spre a avea o relație și dacă Dumnezeu vrea asta eu nu o să mă opun.”, a declarat Raluca Moianu pentru Click.

Cum arată azi Mara, fiica Ralucăi Moianu

Raluca Moianu e laudă deseori cu Mara, publicând în mediul online imagini cu tânăra. Mara îi seamănă mamei sale la fizic, dar nu vrea să îi calce pe urme în ceea ce privește cariera.

„Mara vrea să aplice pentru facultatea de Drept, își dorește să devină magistrat, iar eu nu mă opun. Dacă ei asta îi place, asta să facă. Nu vrea televiziune, nu îmi moștenește această parte a mea. Dar eu sunt foarte încântată de alegerea de viitor pe care vrea să o facă”, a explicat Raluca Moianu în martie 2023, pentru publicația menționată anterior.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton