Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată și cu ce se ocupă acum Mihai Găinușă. Prezentatorul nu vrea să mai audă de fostul său coleg, Șerban Huidu

Cum arată și cu ce se ocupă acum Mihai Găinușă. Prezentatorul nu vrea să mai audă de fostul său coleg, Șerban Huidu
7

de Cristina Țapu,

Mihai Găinușă a fost cândva unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune, în vremea în care emisiunea Cronica Cârcotașilor se afla în topul preferințelor telespectatorilor. Treptat, el s-a retras din lumina reflectoarelor și și-a dedicat timpul unei alte pasiuni. Iată cum arată în prezent și cu ce se ocupă fostul cârcotaș.

Mihai Găinușă nu vrea să audă de fostul său coleg, Șerban Huidu

Mihai Găinușă forma o echipă impecabilă alături de Șerban Huidu la Cronica Cârcotașilor, și nimeni nu bănuia că relația dintre ei ar putea avea probleme. Cei doi au avut o dispută cu mulți ani în urmă și au ales să pornească pe căi separate din punct de vedere profesional.

Motivul exact al neînțelegerii lor rămâne încă un mister chiar și în ziua de astăzi. Deși existau speculații că tensiunile au avut la bază aspecte financiare, Găinușă a afirmat în acea perioadă că singurul motiv pentru încetarea colaborării cu Șerban Huidu a fost nerecunoașterea meritelor sale.

SirenulIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Mulțumesc Șerban că ai crezut în valoarea mea. Nu-ți mulțumesc pentru că ai distrus ceea ce am construit împreună. Și ți-ai asumat integral meritele. Nu mă deranjează toate mesajele tale, deoarece nu mă mai interesează trecutul. Am făcut radio și televiziune și înainte de Cronică, fac și după. N-o să fac niciodată compromisul de a scrie vulgarități, numai ca să câștig un public pe care n-o să-l respect”, scria Mihai Găinușă, la vremea respectivă.

Cu ce se ocupă în prezent Mihai Găinușă

Mihai Găinușă, personalitate marcantă în lumea televiziunii datorită emisiunii Cronica Cârcotașilor de pe Prima TV alături de Șerban Huidu, a decis să se despartă și de emisiunea de tip pamflet Râsu-i plânsu-i, difuzată anul trecut la Canal 33.

Anul trecut, Mihai Găinușă dezvăluia că este student la master și are planuri mari de viitor.

„La orice vârstă este bine să înveți câte ceva, să îți ții creierul în priză, să fii acolo în rând cu timpurile, cu vremurile, și cu ocazia asta mai cunosc și oameni. Am și colegi, nu suntem mulți…suntem doar 5 în an, la grupa noastră. Am dat examen, am învățat toată vara și am reușit să intru. Eram aproape 3 pe loc.

Am luat toate sesiunile de până acum, nu am picat niciun examen. Urmează să-mi dau dizertația. Scriu filme de scurtmetraj și de lungmetraj. Asta fac”, povestea Mihai Găinușă, în cadrul emisiunii Vorbește lumea.

Sursă foto: Instagram Mihai Găinușă

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton