; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cum arată și ce face astăzi Mihaela Cernea. Solista de la „Class” are 43 de ani și doi copii adolescenți (2)

Cum arată și ce face astăzi Mihaela Cernea. Solista de la „Class” are 43 de ani și doi copii adolescenți

21 June 2021

Mihaela Cernea are astăzi 43 de ani și este mama a doi copii adolescenți. Membra trupei Class a dezvăluit, în direct la tv, cu ce se ocupă acum, cu atât mai mult cu cât a urcat tot mai rar pe scenă în ultima perioadă, scrie libertatea.ro.

Mihaela Cernea, solistă a trupei Class, și copiii săi au fost invitați în platoul emisiunii „Vorbește lumea', de la Pro TV. Aici, printre temele de discuție abordate s-au numărat relația părinți-copii, la vârsta adolescenței, dar și pasiunea lor comună pentru muzică.

 Vezi galeria foto >

Leon, 16 ani, și Leia, 12 ani, sunt doi adolescenți frumoși și talentați. Leon, fiul mai mare al Mihaelei, își dorește să devină toboşar, precum bunicul lui, celebrul Mişu Cernea. Băiatul are toată susținerea mamei sale. Leon, care spune despre Mihaela că este o mamă permisivă, a lansat recent piesa „Bere fără alcool' împreună cu câțiva prieteni.

 Mihaela recunoaște că ține pasul cu moda adolescenților:

„Eu trebuie să țin pasul, pentru că lucrez în studio, am ore de canto cu foarte mulți puști de vârsta lor. Vin și îmi arată toate trendurile, vor să le cânte pe toate: rap, k-pop, sunt la curent cu tot'.

Sursa foto: Facebook, captură tv.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare