; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cum arată și ce face acum Iulian Ilinca. Frankfurt din Vacanța Mare nu mai ține legătura cu foștii colegi

Cum arată și ce face acum Iulian Ilinca. Frankfurt din „Vacanța Mare” nu mai ține legătura cu foștii colegi

27 June 2021

Cât a fost în distribuția „Vacanța Mare', Iulian Ilinca a făcut toată România să râdă în hohote. Interpretul lui Frankfurt din serialul de la Pro TV a pornit pe propriul său drum după ce grupul s-a destrămat, scrie libertatea.ro.. Iată cum arată acum și cu se ocupă astăzi actorul de 48 de ani.

Iulian Ilinca a cunoscut celebritatea atunic când a spus replica „Te sparg, să moară mama!'. Actorul s-a îndepărtat de televiziune în ultimii ani, după ce „Vacanța Mare' s-a destrămat.

Cu toate acestea, Ilinca nu a renunțat la pasiunea sa pentru actorie. El a continuat să joace în piese de teatru și filme, iar acum face parte din distribuția „Secretul lui Zorillo' (în acest proiect el are rolul lui Pesmetis).

„Frankfurt este pe punctul de a ieși la pensie, apar alte personaje. Mă puteți vedea în piesa «O noapte furtunoasă», la Teatrul Excelsior, dar sper să primesc și alte oferte.

Acum am terminat de filmat pentru «Secretul lui Zorillo» cu o echipă extraordinară, cu o mulțime de profesioniști, cu multe costume senzaționale și pot să spun că m-am simțit foarte bine. Sper să vedem cât mai repede filmul. După acest proiect sper să-mi iau o vacanță și aștept noi oferte', a spus actorul pentru click.ro.

 Vezi galeria foto >

Dincolo de viața de actor, Iulian Ilinca are o iubită, dar nu are în plan să se căsătorească curând.

Totodată, despre foștii săi colegi de la „Vacanța Mare', Iulian Ilinca nu a avut prea multe de spus.

„Fiecare avem drumul nostru, este bine așa. Nu mai păstrez legătura cu foștii colegi din «Vacanța mare», ne mai facem urări de zilele de naștere. Atât.', a mai povestit actorul pentru aceeași sursă.

Cum a ajuns Iulian Ilinca să joace în „Vacanța Mare'

Acum câțiva ani, actorul a dezvăluit că a ajuns să facă parte din grupul „Vacanța Mare' total întâmplător.

„Am mers cu un coleg la casting, să-l duc în locul unde se ținea. M-am dus din întâmplare. Au intrat toți cei care trebuia să dea castingul și am zis: Bă, dacă tot am ajuns aici, hai să mă duc să văd și eu despre ce e vorba. Expresia celebra «Să moară mama!» nu era în scenariu. Mi-a trecut pur și simplu prin cap, știind că era expresia personajelor asemenea', a povestit el într-un interviu.

Din același grup a făcut parte și Mirela Stoian, Lila de la „Vacanța Mare'. Actrița a dispărut din lumina reflectoarelor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare