; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cum arată și ce face acum Amalia, fostul astrolog de la Neatza cu Răzvan și Dani

Cum arată și ce face acum Amalia, fostul astrolog de la „Neatza cu Răzvan și Dani”

07 June 2021

Amalia Ștefania Țircă a făcut o schimbare majoră de carieră după ce a renunțat la jobul de la Antena 1. Fostul astrolog de la „Neatza cu Răzvan și Dani' și-a dat demisia în decembrie 2019, dar are astăzi un job de care este mulțumită și, în plus, trăiește o frumoasă poveste de dragoste, scrie libertatea.ro.

Amalia a prezentat horoscopul ani de zile în emisiunea matinală de la Antena 1. A fost prezentă pe micul ecran de luni până vineri, alături de Răzvan Simion, Dani Oțil și Flavia Mihășan. După ce dansatoarea și-a dat demisia, Amalia a făcut și ea același pas.

 Vezi galeria foto >

„Este ultima zi a Amaliei alături de noi, pentru că, profesional, ea face un pas uriaș. Mâine-poimâine s-ar putea să îi mulțumiți din avionul în care sunteți. Nu zic mai mult. Îi mulțumim pentru câțiva ani!', a spus Răzvan Simion la vremea respectivă.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Amalia Stefania (@amaliastefania.t)

Astăzi, Amalia Țirca lucrează la Romatsa. După demisia de la Antena 1, ea a trecut printr-o schimbare majoră în carieră. A făcut cursuri de specialitate și a absolvit un master intitulat „Management Aeronautic'.

Dincolo de viața profesională, Amalia are un băiețel dintr-o relație anterioară. În prezent, trăiește o poveste de iubire cu Andrei Andu. Actualul iubit al Amaliei este pilot și lucrează la TAROM.

Sursa foto: Instagram

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare