Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată și cu ce se ocupă Gianina Corondan de când a renunțat la televiziune. Ce spune despre revenirea pe micul ecran

Cum arată și cu ce se ocupă Gianina Corondan de când a renunțat la televiziune. Ce spune despre revenirea pe micul ecran
13

de Cristina Țapu,

Gianina Corondan, o figură marcantă în televiziunea românească, s-a retras de pe micul ecran de ceva vreme pentru a-și dedica atenția mediului online. Iată cum arată și cu ce se ocupă astăzi Gianina!

Cum arată și cu ce se ocupă Gianina Corondan de când a renunțat la televiziune

Deși s-a retras de pe micul ecran, Gianina și-ar dori să revină în televiziune, însă doar dacă anumite condiții sunt îndeplinite. În ciuda faptului că nu mai activează în televiziune, agenda Gianinei este una cât se poate de plină.

La începutul lunii acesteia, Gianina a debutat cu o serie nouă de podcasturi numită „Designer în vitrină”, în care își promovează pasiunea pentru moda românească. Colaborează cu o echipă mică, dar dedicată, recunoscând că uneori îi lipsește agitația dinamică a televiziunii.

gianian 6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

„Podcastul e TV, toți îl avem la îndemână și putem să ne creăm, sigur, dacă ai profesioniști. Eu știu școala veche cum funcționa și ceilalți ajung tot la vorba veche că îți trebuie un om bun la lumină, un om bun la sunet. Nu poți să le faci pe toate. De multe ori mi-e dor de echipa mare de televiziune. Știi că era o stare de echipă permanent aceeași. Dar acum este variabilă și asta este frumos, dar am câteodată nostalgii”, a declarat aceasta, în cadrul unui interviu acordat pentru Ciao.

Deși s-a retras din televiziune, Gianina nu exclude posibilitatea de a accepta noi proiecte, cu condiția ca acestea să îi permită să-și exprime creativitatea și să combine elemente de divertisment.

„Mi se pare un pic încremenită, împietrită, are un soi de inerție pe care nu o regăsesc în online. În online totul este viu și maleabil și la moment se modifică. A pierdut echipa României? Am știut, nu am stat să cerem aprobare de filmare, să aflăm cum și ce. Dacă televiziunile nu se vor mișca fâșneț, s-ar putea să fie lăsate cu scrâșnete, cu fum în urmă”, a răspuns Gianina atunci când a fost întrebată care este părerea sa despre televiziunea din ziua de astăzi.

Gianina Corodan, discretă atunci când vine vorba despre viața personală

Gianina Corondan este foarte activă în domeniul cultural, participând la diverse evenimente artistice, inclusiv la TIFF și la galele UNARTE și UAD.

Visul ei initial era să fie taxator în transportul public, dar destinul a condus-o către o carieră în televiziune. Gianina Corondan este asociată cu numeroase producții de succes, printre care Generaţia Pro, Ora G, Stele de… 5 stele sau Şcoala Vedetelor. De-a lungul timpului, ea și-a făcut loc în culisele mai multor posturi de televiziune și a lăsat o impresie pozitivă pretutindeni.

În ceea ce privește viața sa profesională, Gianina Corondan a fost mereu deschisă, însă viața ei amoroasă a preferat să o țină departe de ochii curioșilor.

Despre relațiile sale personale nu se cunoaște prea mult, singura conexiune cunoscută fiind mariajul cu Mihai Anton, un fost coleg de la Teatrul Studenţesc Podul. Cei doi au fost căsătoriți timp de doi ani, până în 2007 când au divorțat. De atunci, prezentatoarea TV nu a fost văzută în compania vreunui alt bărbat.

Sursă foto: Instagram Gianina Corodan

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton