Homepage  / Vedete româneşti

Cum arăta Sânziana Negru de la America Express când era cântăreață. Imagini din primul ei videoclip

Cum arăta Sânziana Negru de la America Express când era cântăreață. Imagini din primul ei videoclip
13

de Redactia Tvmania,

Pe Sânziana Negru o vedeți acum la America Express, alături de Laura Giurcanu. Este model și influencer cunoscut, dar puțini își mai amintesc de Sânziana Negru pe vremea când când era cântăreață, avea videoclipuri și bătea la porțile industriei muzicale. Iată cum arăta atunci, adică în 2012!

Sânziana Negru are 36 de ani, este creator de conținut, are aproape 400.000 de urmăritori numai pe Instagram, iar acum o vedeți la Antena 1, la „America Express”, unde face echipă cu Laura Giurcanu. Și în viața personală îi merge bine Sânzianei, care are o relație cu Ștefan Floroaica, actorul care îl interpretează pe Petru în serialul „Lia – Soția soțului meu”.

Despre începuturile Sânzianei în showbiz lumea își amintește că a avut o relație de doi ani cu Smiley, că a lucrat ca VJ la Music Channel, dar puțini știu că Sânziana Negru a fost și cântăreață.

Ce-i drept, nu pentru multă vreme, dar a avut melodii, videoclipuri lansate și a lucrat și cu o celebră casă de discuri, mai exact Cat Music. Sânziana Negru cânta cu numele de scenă Siella, iar unul dintre cele mai cunoscute videoclipuri este cel de mai jos, la piesa „Semne”, compusă de Mihai Ristea și lansată în mai 2014. Videoclipul a fost filmat pe o plajă exotică din Thailanda.

Sânziana Negru a lansat primul ei videoclip în 2012

Însă nu „Semne” este primul ei clip, ci „Love in The air”, scos pe piață în 2012, an care marchează debutul ei în muzică. Iată ce declara Sânziana la momentul respectiv.

”Dragostea ne face mai buni și este, din punctul meu de vedere, cel mai frumos sentiment. Love in the air este piesa perfectă pentru mine! Siella este un nume feminin și este un personaj căruia îi dau viata prin muzica mea!”, declarat Sanziana. Videoclipul „Love in The air” a fost regizat de Florin Botea, pe platourile din Buftea, iar filmările au durat aproape 22 ore.

sanziana-negru-siella-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Sânziana Negru, despre întâlnirea cu Marius Moga

Cel care a încurajat-o să facă muzică este nimeni altul decât Marius Moga. Chiar dacă cel poreclit „Micul Mozart” nu este și cel care a lansat-o, măcar i-a dat un imbold și încredere.

„După televiziune am încercat să cochetez cu muzica, am avut o perioadă în care am zis hai să încerc cu muzica, pentru că acesta a fost visul mamei, muzică, muzică, muzică. Și s-a legat natural. Când eram în clasa a XII-a, la un moment dat, Marius Moga, Simplu și Cream au avut un turneu prin toată România și în cadrul acestui turneu, și o întâlnire cu elevii de la mine din liceu, era o întâlnire cu premianții (n.r. la Târgu Mureș). Și am zis, vreau și eu cu ei. Și m-am dus.

Am tot văzut că se uitau, nu m-am gândit nici o secundă că se uită la mine. Iar la finalul întâlnirii a venit cineva din partea echipei lui Marius și mă întreabă: «Știi să cânți?» Am cântat la proba de talente de la Balul Bococilor. «Și?» Și am câștigat. «Bine, vine mâine Marius, în pauza mare, să te asculte cum cânți». Unde vine? «Vine cu mașina, te sunăm noi».

Așa a început toată treaba cu muzica. Am început să iau lecții de canto, am venit de câteva ori la București, după care am intrat la facultate, la Cluj, moment în care s-a întrerupt cu muzica, pentru că ai mei țineau foarte tare să fac carte”, a povestit Sânziana Negru, recent, în cadrul podcastului „Vin de-o poveste”, al lui Radu Țibulcă.

Citește și: Cine este Sânziana Negru de la America Express 2023, sezonul 2. Are o relație cu Ștefan Floroaica din serialul „Lia”

Citește și: Ștefan Floroaica și-a dus iubita, pe Sânziana Negru, în vârf de munte. Cei doi au ajuns până la aproape 2000 de metri altitudine

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton