; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Roxana Ionescu spune Bună dimineaţa, sănătate! la Neatza cu Răzvan şi Dani

FOTO| Cum arăta Roxana Ionescu în copilărie

15 May 2014

Are 29 de ani şi se poate mândri că este una dintre cele mai frumoase prezenţe din peisajul mass media românesc. Roxana Ionescu, prezentatoare show-ului culinar cu copii, „Junior Chef', avea încă din copilărie trăsături frumoase, după cum o dovedeşte fotografia pe care matinalii de la Neatza cu Răzvan şi Dani' au arătat-o în cadrul emisiei de azi dimineaţă.

[Not a valid template]

Roxana îşi aduce aminte cu drag de copilărie, iar primele amintiri care îi vin în minte legate de cea mai frumoasă perioadă a vieţii sunt cele din perioada în care a stat la bunici: Am avut o copilărie foarte frumoasă petrecută alături de bunicii din partea mamei până la vârsta de opt ani. Au fost nişte persoane extraordinare şi foarte importante pentru mine şi recunosc că mi-este greu să vorbesc despre ei pentru că le simt lipsa', mărturiseşte Roxana Ionescu.

Pe frumoasa prezentatoare telespectatorii o pot urmări în cadrul show-ului „Junior Chef', ajuns deja în faza semifinalelor, show difuzat în fiecare luni, de la 20:30, la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare