Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată și cu ce se ocupă Andreea, prima soție a lui CRBL. S-au căsătorit atunci când aveau doar 20 de ani

Cum arată și cu ce se ocupă Andreea, prima soție a lui CRBL. S-au căsătorit atunci când aveau doar 20 de ani
13

de Cristina Țapu,

CRBL este cunoscut de o țară întreagă, iar numele său nu mai are nevoie de o prezentare detaliată. Artistul a anunțat joi, 4 aprilie, că el și soția sa, Elena au divorțat după un mariaj care a durat aproape 16 ani. Puțini sunt cei care știu, însă că CRBL a mai fost căsătorit înainte de a o cunoaște pe cea care avea să devină mama fiicei sale.

Cum arată Andreea, prima soție a lui CRBL

CRBL fost căsătorit timp de șapte ani înainte de a o cunoaște pe Elena și de a se îndrăgosti de ea iremediabil. CRBL și Andreea s-au căsătorit de tineri, când nu aveau nici măcar bani pentru un bilet de autobuz, povestea fosta soție a artistului. Relația lor a fost una frumoasă, însă a ajuns la final după șapte ani, atunci când au realizat că au planuri și dorințe complet diferite.

andreea-crblIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

CRBL și Andreea s-au întâlnit în orașul lor natal, Pitești, și au decis să se căsătorească la o vârstă fragedă, dar au ales să divorțeze după șapte ani. Artistul avea doar 20 de ani când a decis să își întemeieze o familie pentru prima dată, iar în 2004, cei doi au ales să meargă pe drumuri separate, CRBL având atunci 27 de ani. Andreea s-a specializat în relații publice și se ocupă de promovarea unui magazin de bijuterii din Pitești.

Fosta soție a lui CRBL este o persoană discretă, care a preferat să vorbească în termeni foarte diplomați despre fostul mariaj și să se mențină de parte de lumina reflectoarelor.

„Am fost prieteni, ne-am căsătorit pentru că ne iubeam și pentru că așa am avut noi chef la 20 de ani, ne-am iubit că niște oameni normali, cu casă/chirie/cățel/certuri/gelozii și alte acareturi. Ne-am despărțit într-o zi în care am realizat că viețile noastre nu mai erau în registrul „viață noastră”, ci se despărțiseră undeva și aveam două drumuri total separate: „viața mea” și „viața lui”. Când ne-am cunoscut eram doi copii care n-aveau bani de bilet de autobuz, când ne-am despărțit eram ceva mai adolescenți cu idei și dorințe infinit diferite”, povestea Andreea, conform Revistei Viva!

CRBL și Elena au divorțat după aproape 16 ani de căsătorie

Un nou divorț neașteptat are loc în industria divertismentului din România. CRBL a anunțat despărțirea de cea de-a doua sa soție, Elena, după un mariaj care a durat aproape 16 ani. 

elena crblIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 13

CRBL a anunțat pe 4 aprilie, prin intermediul unui mesaj scris pe pagina personală de Instagram, că el și soția sa, Elena au luat decizia de a se despărți. 

Cei doi au luat în calcul toate variantele pentru a-și menține relația, însă în cele din urmă au decis să pornească pe drumuri separate, spre binele propriu și al copilului pe care îl au împreună.

Sursă foto: Antena 1 – Instagram CRBL – Arhivă TV Mania!

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton