Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cum arată Oana Roman în costum de baie. Cum s-a pozat acum, după ce a slăbit mult

Cum arată Oana Roman în costum de baie. Cum s-a pozat acum, după ce a slăbit mult
6

de Redactia Tvmania

Oana Roman s-a transformat total în ultimii ani. Chiar dacă a trecut prin multe momente dificile pe plan personal, după ce a divorțat, s-a împăcat apoi s-a separat iar de Marius Elisei, vedeta nu a renunțat la planul ei de a avea mai multă grijă de sănătatea proprie.

A început să slăbească, iar rezultatele sunt unele cu adevărat impresionante. Considerată de mulți drept un exemplu de ambiție și determinare, Oana Roman le-a arătat acum fanilor ei cum s-a transformat în tot acest timp.

Cum s-a pozat Oana Roman pe plajă, în costum de baie

Recent, vedeta s-a răsfățat cu o minivacanță pe litoral, de care s-a bucurat împreună cu fetița ei. Extrem de activă pe rețelele de socializare, Oana Roman i-a ținut și acum la curent pe fanii ei. A postat o serie de fotografii în care apare în costum de baie, iar laudele nu au întârziat să apară.

oana-roman-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

„Ne distrăm cel mai bine împreună. Trăim cele mai frumoase momente și ne facem amintiri minunate”, este mesajul transmis de Oana Roman, pe rețelele de socializare, după ce a plecat în vacanță cu fiica ei.

Vrea să vândă vila în care locuiește acum

A cumpărat-o în anul 2019, cu suma de 160.000 de euro, apoi a investit enorm în vila de lux. Acum, Oana Roman vrea să scape de proprietatea din Tunari, însă cumpărătorul trebuie să scoată din buzunar o sumă destul de piperată, mai exact 480.000 de euro.

Oana Roman se gândește serios să vândă vila

După ce s-a despărțit de Marius Elisei, Oana Roman se gândește serios să vândă vila din Tunari. Casa are patru dormitoare, două sufragerii și două băi. În anul 2019, Oana Roman s-a mutat de la apartament în această vilă, împreună cu Marius Elisei, fiica lor, dar și cu mama vedetei, Mioara Roman. Având în vedere că s-a despărțit de Marius Elisei, iar mama ei stă într-un azil de lux din Snagov, Oana Roman e de părere că vila este prea mare pentru ea și fiica ei. În anul 2019, Oana Roman a dat 160.000 de euro pe vila din Tunari, iar acum cel care își dorește să o cumpere trebuie să scoată din buzunar suma de 480.000 de euro.

„Este evident că, în momentul acesta, sunt doar eu cu Isa într-o casă foarte mare, de 300 mp și 1000 de metri de teren. Evident că e mult prea mult decât ce avem noi două nevoie!

Mă gândesc la varianta s-o vând. Ori să o închiriez și mă mut eu într-una mai mică. Ori la un moment dat o s-o vând și o să-mi iau două mai mici! Vom vedea, dar nu e ceva pentru mâine dimineață!”, a declarat, recent, Oana Roman, pentru Click!

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton