Homepage  / Vedete româneşti

Simona Halep, o nouă lovitură imobiliară. Cum arată cel mai nou hotel pe care l-a cumpărat

Simona Halep, o nouă lovitură imobiliară. Cum arată cel mai nou hotel pe care l-a cumpărat
23

de Cristina Țapu,

Deși s-a întors recent pe terenul de tenis, Simona Halep nu neglijează afacerile sale. Recent, sportiva a investit într-un nou hotel și a împărtășit primele imagini cu complexul pe care îl va deschide în curând și care îi poartă numele. Cum arată noul complex în care Simona a investit o mică avere!

Simona Halep, o nouă lovitură imobiliară

De-a lungul anilor, Simona Halep a investit o parte semnificativă din câștigurile sale din tenis în imobiliare și afaceri profitabile. A început prin deschiderea unei cafenele în Constanța, orașul său natal, apoi s-a orientat către sectorul turismului. Halep a deținut un hotel în Constanța, pe care l-a vândut, și unul în Poiana Brașov, pe care a intenționa să-l cedeze.

2024 Miami Open – Day 3 – Practice CourtIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 23

În prezent, sportiva se pregătește să deschidă un nou complex hotelier și a publicat primele imagini pe Instagram, însoțite de descrierea „în lucru”. Imaginile filmate cu drona arată că lucrările sunt destul de avansate și, cel mai probabil, hotelul va fi gata să primească oaspeți în câteva luni.

Bridgerton Season 3 Part Two Premiere – LondonIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  13 / 23

Sigla, care poartă numele Simonei Halep, este deja montată. Jucătoarea de tenis nu a dezvăluit locația exactă a noului hotel, însă din împrejurări se poate deduce că acesta este situat într-o zonă montană.

Pe lângă parcursul său remarcabil în lumea tenisului, Simona Halep se evidențiază și prin implicarea în domeniul imobiliar. Odată cu succesul său în sport, ea a făcut investiții în proprietăți imobiliare, nu doar în Constanța, orașul său natal, ci și în alte zone din țară.

Simona Halep a investit sume fabuloase în domeniul imobiliarelor

În 2017, se spunea că sportiva a alocat două milioane de euro pentru achiziționarea a două proprietăți de lux, inclusiv un hotel situat în inima istorică a Brașovului și o pensiune de patru stele în minunata Poiana Brașov.

Aici, oaspeții se bucură nu doar de confortul oferit de unitatea de cazare, ci și de priveliști încântătoare către emblematica Piața Sfatului și Biserica Neagră. Cu o locație atât de privilegiată, acest hotel devine un refugiu perfect pentru cei ce doresc să exploreze frumusețea și istoria Brașovului.

halep-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  14 / 23

Cu toate acestea, luxul și rafinamentul nu vin la un preț exorbitant. Potrivit bizbrasov.ro, pentru o noapte de cazare pentru doi adulți, o cameră dublă standard este accesibilă la doar 379 de lei, micul dejun fiind inclus.

Cu venirea verii, se întrezăresc și modificări în prețurile unei camere de hotel. Astfel, dacă vă gândiți la o rezervare pentru luna iulie, când orașul este în plină efervescență turistică estivală, aceeași cameră va avea un preț de 479 de lei.

Sursă foto: Instagram Simona Halep – Booking

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton