Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată noul apartament în care s-a mutat Vladimir Drăghia cu familia. Culori deschise, oglinzi masive și lumină naturală

Cum arată noul apartament în care s-a mutat Vladimir Drăghia cu familia. Culori deschise, oglinzi masive și lumină naturală
24

de Cristina Țapu,

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru s-au mutat la începutul acestui an într-un apartament mai încăpător. Cei doi au distribuit numeroase imagini în mediul online prin care au arătat fanilor părți din noua locuință. Iată cum arată noua casă în care cuplul locuiește alături de cele două fiice: Zora și Alegra.

Cum arată apartamentul în care locuiesc Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru

Vladimir Drăghia, în vârstă de 38 de ani, și Alice Cavaleru, de 33 de ani, sunt împreună de aproape zece ani. Cuplul s-a căsătorit în 2018 și are două fetițe: Zora, de 7 ani, și Alegra, care se apropie de 2 ani.

După ce au locuit timp de mai mulți ani într-un apartament cu vedere la lac, Vladimir și Alice au decis să facă o schimbare importantă și s-au mutat într-un apartament nou, mai spațios, conform propriilor spuse.

alice 3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 24

Din imaginile publicate până acum de cuplu pe rețelele sociale, se poate observa că intrarea în noul apartament conduce direct în living, care include o bucătărie deschisă. Vladimir și Alice au ales un design în nuanțe deschise, precum alb murdar, bej și roz pal. Din living, membrii familiei pot merge direct în grădină, așadar această cameră are toate șansele să devină încăperea preferată a celor două fetițe ale cuplului.

Din living și bucătărie, un hol dotat cu dressing și uși cu oglinzi supradimensionate pare conduce spre camera fetițelor, decorată în nuanțe pale. Dormitorul cuplului este, de asemenea, amenajat în culori deschise pentru a aduce un plus de vitalitate.

Vladimir-Draghia-si-Alice-Cavaleru-Grecia-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 24

Vladimir Drăghia este un tată implicat, cu reguli stricte pentru fiicele sale

Vladimir Drăghia este un tată dedicat și implicat. Acesta își adoră fetițele, iar el și soția lui, Alice Cavaleru, încearcă să le insufle valori puternice. Din acest motiv, Vladimir Drăghia nu își dorește ca fiicele lui să se mândrească cu el și cu realizările sale. Actorul vrea ca fiicele lui să se mândrească în viață cu propriile realizări. 

Singura ocazie în care i-a arătat Zorei cu ce se ocupă cu adevărat a fost acum doi ani, când a luat-o cu el la teatru, să vadă un spectacol cu el. Alegra este încă prea mică să înțeleagă lucruri de acest fel. Pe de altă parte, Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru au decis ca fiicele lor să nu petreacă timp în fața unui televizor. Ei nu au nici măcar televiziune prin cablu acasă. 

De 8 ani încoace, Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru formează un cuplu cu acte-n regulă și au împreună două fetițe minunate, Zora și Alegra. Și cum o familie cu doi copii mici presupune un program aglomerat mai mereu, orice escapadă în doi este binevenită. Tocmai de aceea, actorul din „Clanul” și soția sa au fugit pentru câteva zile în Grecia în luna iunie, la invitația unei companii. Alături de alte vedete, cei doi s-au relaxat și s-au bucurat de câteva zile petrecute pe o ambarcațiune.

Sursă foto: Instagram Alice Cavalru – Vladimir Drăghia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton