; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Harry si meghan

Cum arată noua viață a Ducilor de Sussex de când s-au mutat în Santa Barbara

20 August 2020

Deși după ce au anunțat că părăsesc familia regală cei doi plănuiau să își împartă timpul și viața între Statele Unite și Marea Britanie, Harry și Meghan au surprins pe toată lumea după ce s-au mutat la casa lor, achiziționând în urmă cu câteva luni o proprietate din Santa Barbara. 

Două surse apropiate celor doi au descris pentru People ce a însemnat schimbarea pentru fostul cuplu regal și cum se pregătesc aceștia de a începe o nouă viață în Montecito. Potrivit lor, e printre primele momente de liniște și pace ale celor doi.

 

„Asta va rămâne casa lor', precizează una dintre surse. „De când a venit Archie pe lume, totul a fost atât de agitat și multe lucruri au rămas în aer. N-a fost chiar ușor. Pentru prima dată, după mult timp, totul pare să se clarifice'.

Prințul Harry și Meghan Markle par să își adore noua lor casă – o spun chiar apropiații cuplului:

 „Amândoi iubesc California, iar Santa Barbara are o magie a ei – munții, oceanul, podgoriile, florile, grădinile. E foarte frumos'.

„Archie e foarte fericit, și are ceva spațiu să alerge liber', au continuat aceștia să spună, subliniind că Archie e extrem de încântat de mutare, chiar și la vârsta lui fragedă. „Casa a venit la pachet și cu o construcție de joacă pe care va reuși să se cațere în scurt timp. Sunt încântați să se afle acolo și să devină parte a comunității. E o perioadă cu adevărat fericită pentru ei ca familie'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare