Homepage  / Vedete străine

Cum arată noua casă a lui Ben Affleck. Actorul a cumpărat o vilă de 20 de milioane de dolari în Los Angeles

Cum arată noua casă a lui Ben Affleck. Actorul a cumpărat o vilă de 20 de milioane de dolari în Los Angeles
17

de Roxana Mirea,

Ben Affleck și-a cumpărat o casă nouă. Celebrul actor a scos din buzunar 20 de milioane de dolari pentru a cumpăra proprietatea din Los Angeles. Actorul, în vârstă de 51 de ani, a încheiat contractul de vânzare-cumpărare a proprietății chiar pe 24 iulie, când a fost ziua de naștere a soției sale, Jennifer Lopez. 

Cum arată noua casă a lui Ben Affleck 

Noua casă a lui Ben Affleck oferă liniște și pace, departe de lumina reflectoarelor, spune o sursă pentru People. Proprietatea de 20,5 milioane de dolari din Los Angeles are un „sentiment de intimitate și izolare” și „nu este la modă”, spune sursa. 

Actorul, în vârstă de 51 de ani, a încheiat contractul de vânzare-cumpărare a proprietății cu cinci dormitoare miercuri, 24 iulie, a confirmat publicația. Întâmplător, tot pe 24 iulie, a fost cea de-a 55-a aniversare a soției sale, Jennifer Lopez. 

„Mediul este prietenos pentru familii, dar ar putea fi ușor transformată într-un loc ideal pentru un burlac”, a continuat sursa, adăugând că noul cartier în care Affleck s-a mutat găzduiește numeroase nume din industria divertismentului, „se mândrește cu o mulțime sofisticată, dar nu este la modă”. 

Cum arată noua casă a lui Ben Affleck Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Conacul din Beverly Hills al lui Affleck și Lopez rămâne pe piață cu un preț cerut de 68 de milioane de dolari. Cuplul a scos inițial casa de pe piață în iunie, înainte de a o lista public în iulie, pe fondul zvonurilor prinvind divorțul.  

Cuplul a cumpărat proprietatea pentru 60 850 000 de dolari în mai 2023, după ce s-au căsătorit în iulie 2022. În aceeași zi în care Affleck a semnat actele pentru noua lui casă, Lopez a finalizat vânzarea apartamentului său din New York. Ea a vândut duplexul cu patru dormitoare și 7 băi, care fusese scos de pe piață timp de șapte ani, pentru 23 de milioane de dolari.  

Affleck și Lopez au petrecut timp pe coaste opuse ale Americii în ultimele săptămâni. O sursă a declarat pentru People în iunie că ei „nu aveau niciun plan de vară împreună” și că erau „concentrați pe viețile lor separate”.   

Jennifer Lopez și-a sărbătorit ziua de naștere cu familia și prietenii la o petrecere cu tematică Bridgerton în Hamptons pe 20 iulie. Mai multe surse au confirmat că Ben Affleck nu a fost prezent la festivități.  

Los Angeles Premiere Of Amazon MGM Studios „This Is Me…Now: A Love Story”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 17

Ben Affleck și Jennifer Lopez locuiesc separat 

O sursă a declarat recent pentru People că „vara ei nu este așa cum și-a planificat inițial, dar face tot posibilul să profite de ea.” 

„Ea este întotdeauna recunoscătoare pentru timpul petrecut în familie”, a adăugat sursa. „A avut un weekend minunat cu familia și prietenii. Îi place să se distreze și s-a bucurat de petrecerea de ziua ei. Era într-o dispoziție foarte bună.” 

Affleck, între timp, și-a petrecut cea mai mare parte a verii în Los Angeles, unde a lucrat la viitorul sequel „The Accountant 2” și s-a bucurat de timp cu copiii săi.  

În mai, mai multe surse au declarat că Affleck și Lopez locuiesc separat în L.A. pe fondul tensiunilor din relația lor. La sfârșitul lunii iunie, Affleck și-a mutat lucrurile din casa din Beverly Hills pe care o împărțea cu Lopez în timp ce aceasta era într-o călătorie în Europa. 

Sursa Foto: Profimedia, Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton