Homepage  / Vedete româneşti

Cum arăta Nicolai Tand la începutul carierei sale. Transformarea prin care a trecut este uimitoare

Cum arăta Nicolai Tand la începutul carierei sale. Transformarea prin care a trecut este uimitoare
18

de Cristina Țapu,

Nicolai Tand este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. Telespectatorii îl pot urmări în competiția „Asia Express” 2024, unde își testează limitele alături de finul său, Sorin Brotnei. Iată cum arăta celebrul bucătar la începutul carierei. Transformarea este una spectaculoasă!

Cum arăta Nicolai Tand la începutul carierei sale

Nicolai Tand este recunoscut astăzi de către fani oriunde merge, iar transformarea prin care a trecut de la începutul carieri este una radicală. Nicolai a distribuit pe rețelele de socializar o imagine din perioada debutului său în lumea gastronomică. Nicolai avea părul lung și nu purta barbă atunci și afișa un aer mai rebel.

nicolai tandIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

Nicolai Tand nu este doar bucătar excelent, ci și un adevărat afacerist. În comuna sa natală, Rozavlea, el a construit o casă superbă. Deși el și familia sa o folosesc ocazional, au decis să o închirieze când nu sunt prezenți. Cuplul închiriază casa e poveste doar pentru sejururi de minim două nopți, iar suma pe care o solicită nu este de neglijat.

Pentru întreaga locuință, care cuprinde trei camere și trei băi, un turist trebuie să plătească 996 lei pe noapte, așadar prețurile nu sunt accesibile oricui.

Nicolai a povestit pe blogul personal despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru a ajunge unde se află astăzi și a avea o carieră respectabilă în lumea gastronomiei. El susține că niciodată nu a fugit de muncă și nu s-a dat în lături de la nimic. Astfel, pentru o perioadă el de timp el a spălat vase într-un restaurant din Londra.

Monica și Nicolai Tand sunt căsătoriți religios din anul 2018 și au împreună doi copii. Soția bucătarului a fost fotomodel internațional și a călătorit în toată lumea, de la Grecia și Tokyo până în Franța, acolo unde a fost stabilită ani buni. 

Monica Tand a renunțat la cariera ei din străinătate și a ales să își întemeieze o familie alături de Nicolai. Bucătarul a povestit că soția lui s-a întors în țară pentru el, în ciuda faptului că nici nu voia să audă de România.

Nicolai Tand a refuzat să participe la „Asia Express” alături de soția sa

Nicolai Tand participă la „Asia Express” alături de prietenul și finul său, Sorin Brotnei. Cheful a dezvăluit că inițial și-ar fi dorit să concureze alături de soția sa, însă în cele din urmă s-a răzgândit.

Nicolai TandIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 18

Întrebat de ce nu a mers cu soția sa pe Drumul Zeilor, Nicolai a explicat că, deși a luat în considerare această opțiune, soția lui a rămas acasă pentru a fi alături de copiii lor. În plus, bucătarul a menționat că, văzându-i pe Cătălin Rizea și Adda în timpul emisiunii, a decis că nu este o bună să participe la un concurs atât de solicitant alături de partenera sa de viață.

„Nevastă-mea e cu confortul: A zis: «unde să mă duc eu acolo? Unde las copiii?» Am discutat. În prima faza am zis că mergem în familie. Dar când i-am văzut pe Rizea și pe restul, am zis să nu. Dacă nu erau ei, poate făceam și eu pasul ăsta. S-au fript ei, am zis hai să nu mă frig și eu”, a declarat Nicolai Tand, în cadrul podcastului moderat de Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

Sursă foto: Instagram – Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton