Homepage  / Vedete româneşti

Cum arăta Neti Sandu în adolescență. Nu avea coafură bob și era rebelă: „Culori tari, ruj cu contur”

Cum arăta Neti Sandu în adolescență. Nu avea coafură bob și era rebelă: „Culori tari, ruj cu contur”
13

de Cristina Țapu,

Neti Sandu este una dintre cele mai îndrăgite vedete ale trustului de pe Pache Protopopescu, Pro Tv. Ea este cunoscută pentru predicțiile astrologice pe care le face, iar telespectatorii știu prea bine că Neti Sandu are aceeași coafură încă din prima sa zi de lucru la PRO TV. Iată cum arăta Neti Sandu în adolescență.

Cum arăta Neti Sandu în adolescență

Neti Sandu este trecută de prima tinerețe, însă reușește să țină la distanță semnele trecerii timpului. Abordează un stil vestimentar tineresc, însă în privința coafurii este foarte consecventă.

Are aceeași tunsoare de aproximativ 3 decenii, un bob scurt, de culoare neagră, cu breton. S-a zvonit că ar purta perucă, însă acest lucru nu este adevărat, conform declarațiilor lui Neti Sandu.

neti sanduIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Neti Sandu este surprinsă că, nici măcar după atât de mulți ani, fanii nu doresc să înțeleagă că nu poartă perucă, ci doar trece cu regularitate pragul salonului de coafură.

Nu mă deranjează, mă surprinde că nu au înţeles acest lucru. Unii vin şi mă trag de păr, să vadă dacă e perucă. Alţii mă întreabă de ce mă tund la fel. Pentru că nu stă altfel! Altfel nu e uşor de aranjat”, declara Neti Sandu.

Neti Sandu a fost o adolescentă excentrică

Însă Neti Sandu nu a purtat mereu un bob scurt, negru, cu breton, spre surprinderea fanilor. În tinerețe era mai excentrică și avea o altă coafură, conform propriilor declarații.

La vremea aceea eram puţin mai excentrică în felul în care mă îmbrăcam. În culori drapel, în culori tari, ruj tare cu contur. Mi se potrivea, dar nu se potrivea cu lecţiile pe care le făceam la şcoală.

Cred că din liceu, cam așa (a adoptat acest look n.r.), pentru că părul meu e sticlos și am încercat să-l tund altfel, dar dacă îl tund în scări, părul scurt îl trage pe cel lung și atunci pare scămoșat. Și nu am avut altceva ce să fac cu el decât să-l tund drept, pentru că vedeam că se așază foarte bine.

Am încercat să îl fac și eu ondulat, nu am mai putut să ies din casă, pentru că nu-mi stătea deloc bine. Și după aceea, când au mai venit alți stiliști la Pro TV, au încercat să îl tundă în scari și nu a putut să stea tocmai din cauza asta: cel mic îl trage ca pe arcuri pe cel lung și nu înțelegi nimic de el„, a declarat Neti Sandu, conform Playtech.ro.

Care este numele din buletin al lui Neti Sandu  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 13

Neti Sandu a apărut la televizor pentru prima dată în anul 1995

Neti Sandu, realizatoarea rubricii Horoscop din cadrul Știrilor PRO TV a început să învețe astrologia din 1990, iar peste trei ani a fost angajată să prezinte horoscopul la PRO FM, apoi la PRO TV. 

Vedeta a apărut pe sticlă pentru prima oară în 1995 și a reușit să își construiască un nume printre astrologii din țară. Totuși, puțini sunt cei care știu că „Neti” nu este numele ei real. Vedeta a dezvăluit că prenumele ei din buletin este Aneta. 

Sursă foto: PRO TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton