Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată Monica Gabor la 36 de ani. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu s-a afișat fără pic de machiaj

Cum arată Monica Gabor la 36 de ani. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu s-a afișat fără pic de machiaj
13

de Cristina Țapu,

Monica Gabor arată extraordinar și dovedește că trecerea timpului nu-și pune amprenta asupra chipului său. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu are aceleași trăsături delicate și pare să nu fi apelat la medicul estetician. Vedeta s-a mutat în America cu mulți ani în urmă, unde trăiește o viață de lux alături de Mr. Pink. Iată cum arată Monica Gabor în prezent.

Cum arată Monica Gabor la 36 de ani

Monica Gabor a revenit pe rețelele de socializare după o perioadă de absență, reluând astfel legătura cu cei care îi urmăresc postările.

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu s-a fotografiat alături de un partener de afeceri, iar fanii au fost uimiți să constate că Monica pare să fi găsit elixiriul tinereții veșnice. Are același păr lung, iar zâmbetul i-a rămas neschimbat, în ciuda trecerii timpului.

monica-gabor-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

După ce s-a mutat în America, Monica Gabor a dorit să devină femeie de afaceri, însă lucrurile nu au decurs așa cum spera. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a încercat să lanseze o linie vestimentară ce urma să îi poarte numele, dar nu a avut succes.

Ulterior, fosta doamnă de la Izvorani a încercat să introducă în România marca de ceaiuri energizante a actualului ei soț, Mr. Pink. Însă și acest proiect a fost sortit eșecului. Cu toate acestea, Monica nu a renunțat și s-a reprofilat, din nou! Irinel Columbeanu a dezvăluit că fosta sa soție câștigă acum o sumă modestă de bani activând ca profesoară de limba engleză!

Monica Gabor s-a căsătorit în secret cu Mr. Pink

Fiind destul de discretă în privința vieții personale, vedeta a ținut secret faptul că s-a căsătorit, dar acest lucru a fost dezvăluit în 2022 de fostul ei soț, Irinel Columbeanu. Fostul afacerist a dezvăluit cum o cheamă în prezent pe Monica, după căsătoria cu Mr. Pink, în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

„Am observat că și în America e destul de cunoscută. Nu știu dacă și-a realizat visul ei de a deveni actriță de cinema, nu a reușit încă, dar probabil că va reuși. Să știți că acum o cheamă Monica Wangsuo, nu o mai cheamă Monica Columbeanu”, a dezvăluit Irinel Columbeanu, potrivit sursei menționate în rândurile de mai sus.

Sursă foto: Instagram Monica Gabor

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton