Homepage  / Vedete româneşti

Cum arăta Monica Bîrlădeanu la începutul carierei. Imagini de colecție cu actrița

Cum arăta Monica Bîrlădeanu la începutul carierei. Imagini de colecție cu actrița
17

de Cristina Țapu,

Monica Bîrlădeanu, în vârstă de 45 de ani, s-a făcut remarcată chiar și la Hollywood, însă puțini își mai amintesc cum arăta la debutul său în televiziune sau când apărea în reviste pentru bărbați. Iată cum arăta Monica în urmă cu mai bine de două decenii!

Cum arăta Monica Bîrlădeanu la începutul carierei

Monica Bîrlădeanu se mândrește cu o carieră de succes, având numeroase apariții în filme și seriale, inclusiv în producția americană „Lost”. Cu toate acestea, puțini știu cum a început aventura ei în lumea actoriei.

Monica Bîrlădeanu urmat Facultatea de Drept la Iași, dar și-a dat seama din primul an că își dorește altceva. Inițial, a intrat în lumea modelling-ului, unde calitățile sale fizice au ajutat-o să se impună pe podiumurile de modă.

monica-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Deși a trecut mult timp de la primele apariții ale Monicăi pe podiumul de modă, actrița este la fel de frumoasă, iar trecerea timpului a fost blândă cu ea.

După ce a trăit în Statele Unite ale Americii timp de peste un deceniu, Monica Bîrlădeanu s-a întors în România. Printre cele mai cunoscute roluri ale sale se numără cele din filmele „Moartea domnului Lăzărescu” și „Despre oameni și melci”, precum și din serialul de la PRO TV, „Vlad”.

Trucul la care apelează Monica Bîrlădeanu pentru a se menține în formă

Monica Bîrlădeanu are 45 de ani și este, în mod incontestabil, una dintre cele mai frumoase femei din România. Actrița a dezvăluit care sunt regulile de la care nu se abate niciodată pentru a fi mereu în formă.

Monica Bîrlădeanu a dezvăluit, pe contul personal de Facebook, care sunt obiceiurile de la care nu se abate niciodată, indiferent de cât de obosită ar fi.

Actrița a renunțat complet la consumul de dulciuri după vârsta de 40 de ani. În plus, ea participă la slujba de duminică și include sportul în activitățile sale zilnice. Nu pentru a slăbi, ci pentru a se asigura că are un trup tonifiat și o stare de spirit bună.

Monica Bîrlădeanu, poveste discretă de dragoste cu medicul Valeriu Gheorghiță

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță formează un cuplu din vara anului trecut. PR-ul Monicăi Bîrlădeanu a confirmat relația acesteia cu medicul, însă Monica a refuzat să facă declarații pe marginea acestui subiect.

După ce relația lor a fost confirmată, tot mai mulți s-au întrebat care este diferența de vârstă între Monica și Valeriu. Între cei doi nu există o diferență considerabilă, ci una de trei ani, Monica fiind cu trei ani mai mare decât cel care a coordonat campania de vaccinare anti coronavirus.

Sursă foto: Instagram Monica Bîrlădeanu – Ego

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton