Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată Mihaela Rădulescu la 54 de ani. Fosta prezentatoare, interviu în engleză pentru o televiziune din străinătate

Cum arată Mihaela Rădulescu la 54 de ani. Fosta prezentatoare, interviu în engleză pentru o televiziune din străinătate
15

de Cristina Țapu,

Mihaela Rădulescu, în vârstă de 54 de ani, a renunțat la lumina reflectoarelor și la televiziunea din România și s-a mutat de ani întregi în Monaco. Diva a avut o intervenție televizată la News Nation și a vorbit despre conflictul care are loc în Israel. Iată cum arată acum Mihaela Rădulescu!

Cum arată Mihaela Rădulescu la 54 de ani

Mihaela Rădulescu locuiește în Monaco de aproape două decenii, iar prezența sa pe micile ecrane din România este una foarte rară.

Cu toate acestea, Mihaela Rădulescu a acceptat să ofere o un interviu pentru un cunoscut post de televiziune internațional pentru a vorbi despre conflictul din Israel și ostaticii de acolo. Intervenția Mihaelei a fost una de câteva minute, timp în care a vorbit în limba engleză și telespectatorii au putut-o vedea purtând un sacou de un galben puternic.

mihaela-radulescu-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Chipul Mihaelei Rădulescu nu a suferit modificări considerabile, deși fosta prezentatoare a trecut de prima tinerețe. Mihaela are același zâmbet fermecător și o energie debordantă, după cum se poate vedea din clipul video pe care l-a distribuit pe pagina personală de Instagram.

„Am fost onorată să am primul meu interviu în limba engleză (nu este ușor pentru cineva care a trebuit să învețe această limbă pe cont propriu). Și din toate locurile, la newsnationnow , locul meu preferat pentru știri. Mulțumesc, lelandvittert pentru cele 4 min de pledoarie pentru ostatici. Fiecare pas contează”, a fost mesajul pe care Mihaela l-a scris în dreptul clipului video.

Mihaela Rădulescu a oferit primul interviu în limba engleză, în calitate de invitat, însă acesta nu a fost primul interviu în care a vorbit limba engleză. În urmă cu mai mulți ani, ea și Felix Baumgartner, cel care între timp i-a devenit iubit, au discutat timp de mai bine de 20 de minute despre performanțele sportive remarcabile ale austriacului, iar limba în care au purtat conversația a fost engleza.

Mihaela Rădulescu nu are intenția de reveni în domeniul televiziunii

De aproape două decenii, Mihaela Rădulescu locuiește la Monaco și rare sunt ocaziile în care revine în țară. Chiar și atunci când se află din nou în țara natală, vedeta evită să apară la emisiuni sau să ofere interviuri. De altfel, susține că drumul în televiziune a ajuns la final pentru ea și nu intenționează să accepte să participe la diferite formate de divertisment.

În curând, voi sărbători 17 ani ca rezident în Monaco. Tot 17 ani am stat și în orașul natal, Piatra Neamț. Viața e ciudată. Îți oferă șansa să locuiești în părți diferite ale lumii, dar îți dă aceeași șansă să fi fericit oriunde alegi să stai.

„Mai vin în România, dar capitolul cu emisiunile tv l-am încheiat, sunt deja la jumătatea capitolului următor„, a dezvăluit Mihaela Rădulescu, pe pagina personală de Instagram, în urmă cu câteva săptămâni.

Mihaela Rădulescu se poate considera o femeie împlinită. Vedeta locuiește de câțiva ani buni la Monaco, are proiecte frumoase și, nu în ultimul rând, are o mândrețe de băiat. Ayan s-a transformat într-un tânăr fermecător și și-a întrecut mama în înălțime. Fosta prezentatoare TV recunoaște că, de când Ayan a venit pe lume, viața ei a devenit mai bună.

Sursă foto: Instagram Mihaela Rădulescu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton