; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Meryem Uzerli din “Suleyman Magnificul” a vrut să se sinucidă

Cum arată Meryem Uzerli în ultimul trimestru de sarcină

19 December 2013

Frumoasa actriţă turco-germană Meryem Uzerli, care va naşte la începutul lui 2014 o fetiţă, a publicat recent, pe contul ei oficial de Facebook, mai multe fotografii cu ea, printre care şi una în care îşi arată burtica. Singurul comentariu care a însoţit aceste fotografii a fost: God Is My Director' (Dumnezeu este regizorul meu').

[Not a valid template]

Meryem (30 de ani) se află în continuare în Germania, unde va aduce pe lume primul ei copil, rezultat din relaţia cu afaceristul turc Can Ateş, care a părăsit-o când a aflat că e însărcinată. După ce s-a vindecat de depresia de care a suferit din cauza despărţirii de Can şi a oboselii acumulate pe platourile serialului, Meryem şi-a recăpătat optimismul de dragul copilului ei.

În serialul de la Kanal D Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii', sultana Hurrem, personajul interpretat impecabil de Meryem până la episodul 100, va mai avea de înfruntat multe piedici din cauza sultanelor Şah şi Hatice. În cele din urmă, ea va fi trimisă în exil de către Suleyman pentru o perioadă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare