Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată mama Loredanei Groza la 78 de ani. Cele două seamănă izbitor: „Ai fost și rămâi învățătoarea mea”

Cum arată mama Loredanei Groza la 78 de ani. Cele două seamănă izbitor: „Ai fost și rămâi învățătoarea mea”
12

de Cristina Țapu,

Loredana Groza, în vârstă de 53 de ani, este una dintre marile artiste ale României, iar de-a lungul timpului a lansat nenumărate piese care s-au bucurat de aprecierea fanilor. Personalitate efervescentă, Loredana preferă totuși să păstreze discreția atunci când este vorba despre viața de familie. Cu toate acestea, recent a făcut o excepție și a distribuit o fotografie cu mama sa.

Cum arată mama Loredanei Groza la 78 de ani

Loredana Groza are o personalitate jovială și debordează de energie pe scenă, spectacolele sale fiind o adevărată încântare pentru public.

Atunci când vine vorba despre a oferii detalii referitor la viața de familie, Loredana adoptă o atitudine rezervată. Artista a distribuit recent o imagine cu mama sa, în vârstă de 78 de ani, iar fanii au fost cuceriți de frumusețea și naturalețea femeii.

Loredana Groza alături de mama sa

„La Mulți Ani Mama!!! Să fie cu noroc și sănătate!! Ai fost și rămâi învățătoarea mea! N-ai încetat să mă inspiri și să-mi arăți ce e bun și ce cale să urmez în viață! În poză asta suntem în ograda bunicilor mei, la Cabesti, unde am copilărit și am învățat ce înseamnă muncă de mică! Îți mulțumesc Mama! Te iubesc -Lori”, scria Loredana în dreptul imaginii în care apărea alături de cea care i-a dat viață.

Loredana Groza nu a dat curs speculațiilor care au vizat-o

De-a lungul timpului, Loredana Groza a fost subiectul mai multor speculații care au circulat în spațiul public, însă de fiecare dată artista a evitat să comenteze pe marginea acestora sau a oferit răspunsuri succinte.

Loredana Groza, despre divorțul de Andrei Boncea  (7)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

De ani întregi se vehiculează că Loredana a apelat la ajutorul medicului estetician, dar Loredana a infirmat vehement acest lucru și a subliniat că aspectul său se datorează exclusiv abordării unui stil de viață sănătos.

Cât despre zvonurile privind divorțul de tatăl fiicei sale, Elena, artista nu a dorit să comenteze și a oferit o declarație simplă.

„La mine nu a ajuns știrea divorțului, nu cred că e atât de accesată. Eu știu care e adevărul meu și atunci când știu care e adevărul meu, orice spun alții care n-are legătură cu adevărul acesta nu îmi pasă. E ușor să arunci cu noroi, e ușor să jignești, e ușor să faci rău. Nu dau replică, de ce să-mi consum energia? Lasă lumea să vorbească!”, a mărturisit Loredana Groza, în cadrul podcastului moderat de Mihai Morar, potrivit wowbiz.ro.

Sursă foto: Instagram Loredana Groza

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton