Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată mama Anei Bodea din „Lia – Soția soțului meu”. Actrița a moștenit frumusețea de la ea”

Cum arată mama Anei Bodea din „Lia - Soția soțului meu". Actrița a moștenit frumusețea de la ea”
11

de Cristina Țapu,

Ana Bodea se află printre cele mai tinere actrițe care au captat atenția în industria filmului din România, datorită talentului și frumuseții sale. Protagonista serialului „Lia - Soția soțului meu" împărtășește trăsăturile superbe cu mama sa.

Cu ceva timp în urmă, ea a distribuit pe platformele de socializare o fotografie în care apare alături de mama sa, iar fanii au observat asemănarea izbitoare dintre cele două.

Cum arată mama Anei Bodea din „Lia – Soția soțului meu”

Actrița a distribuit pe Instagram o fotografie în care apare mama sa, femeia care a avut grijă de creșterea ei și de la care a moștenit trăsăturile de fotomodel.

„La mulți ani, mami. Te iubesc”, a scris protagonista din serialul de pe Antena 1 alături de poza în care apare mama ei, Ada Bodea. Fanii au remarcat cât de frumoasă este mama actriței și s-au grăbit să o complimenteze.

mama Anei Bodea din LiaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Atât pe micul ecran cât și dincolo de el, Ana Bodea (23 de ani) este o persoană extrem de grijulie, mai ales când vine vorba despre persoana iubită. Dacă în serialul „Lia – soția soțului meu” este jumătatea lui Petru Vornicu (Ștefan Floroaica), în viața reală inima sa a fost cucerită de o altă prezență de la TV, și anume Valentin Butnaru, prezentator la „Observator”.  

Ce diferență de vârstă există între Ana Bodea și iubitul său, Valentin Butnaru

Tânăra a captat rapid atenția în industria filmului și televiziunii, dar și în inima iubitului prezentator de la Observator, Antena 1, Valentin Butnaru.

ana-si-valentinIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 11

Cei doi formează un cuplu de aproximativ un an și par extrem de fericiți împreună. Cu toate acestea, puțini cunosc diferența notabilă de vârstă dintre ei! Valentin are 39 de ani, în timp ce partenera sa este cu 15 ani mai tânără, având doar 24 de ani!

Cu toate că avea o carieră remarcabilă în domeniul baletului, tânăra a ales să se mute în București și să se înscrie la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale. Decizia sa de a veni în București, alături de rezultatele și pasiunea sa pentru actorie, au adus-o în atenția producătorilor serialului „Lia – Soția soțului meu”.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton