Homepage  / Vedete româneşti

Imagini de colecție cu Mădălina Ghenea. Cum arăta actrița în adolescență. Fiica Charlotte îi seamănă izbitor

Imagini de colecție cu Mădălina Ghenea. Cum arăta actrița în adolescență. Fiica Charlotte îi seamănă izbitor
18

de Cristina Țapu,

Mădălina Ghenea, în vârstă de 37 de ani, este în mod incontestabil una dintre cele mai frumoase actrițe din România. Mădălina este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde distribuie noutăți despre proiectele în care este implicată și diferite fotografii. De această dată, ea a împărtășit fanilor imagini din perioada în care era adolescentă.

Mădălinea Ghenea a împlinit 37 de ani pe 8 august. În mediul online, admiratorii i-au făcut urări și au postat la Story fotografii de colecție cu frumoasa actriță.

Mădălina Ghenea (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

Cum arăta Mădălina Ghenea în adolescență

Spre bucuria fanilor săi, Mădălina Ghenea a împărtășit mai multe imagini din adolescență. Admiratorii au avut ocazia nu doar să aprecieze frumusețea sa naturală, ci și să observe similitudinea uluitoare între ea și fiica sa, Charlotte.

madalina gheneaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 18

Cum arăta Mădălina Ghenea la 12 și la 14 ani

După ce a împărtășit mai multe imagini de la o serbare și o ședință foto, Mădălina Ghenea a surprins pe toată lumea cu un colaj ce alătura o fotografie actuală cu una de când avea 12 ani. Mai târziu, ea a distribuit și o poză cu fiica sa, iar admiratorii au fost uimiți să observe cât de mult seamănă micuța cu mama ei.

Mădălina Ghenea a început cariera de model la o vârstă fragedă. A devenit cunoscută la nivel internațional în anii 2000, când a colaborat cu branduri de modă renumite și a apărut în campanii publicitare pentru nume mari, precum Dolce & Gabbana și L’Oréal.Apariții în reviste: De-a lungul timpului, a apărut pe copertele mai multor reviste de modă de prestigiu, cum ar fi Vogue, Elle, și GQ.

„Aveam doar 14 ani când am început să lucrez ca model, practic un copil. Pe vremea mea, la 14 ani încă te jucai cu păpușile, nu exista tehnologie, iar eu nu aveam idee cum mi se va schimba viața într-o secundă, alegând un drum foarte dificil”, a fost mesajul Mădălinei.

„Câteva riduri mai târziu sunt bucuroasă de ceea ce am devenit azi”, „Mama mea mă numea artista. Avea planuri mari pentru mine. Și azi este cel mai bun manager al meu”, „Eu, la vârsta de 12 ani. Azi, vârsta de 12 ani arată un pic diferit, știu, dar eu chiar eram un copil”, sunt mesajele lăsate de Mădălina alături de pozele de arhivă.

Mădălina Ghenea a fost foarte discretă de-a lungul anilor. A ținut sarcina ascunsă pentru o bună perioadă de timp și, chiar și după ce a adus-o pe lume pe Charlotte în 2017, au fost rare momentele în care a dezvăluit fotografii cu micuța.

Madalina-Ghenea-Charlotte-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  12 / 18

Charlotte locuiește alături de mama sa în Italia după despărțirea părinților săi. Actrița a dezvăluit că micuța primește o pensie alimentară în valoare de 1.500 de euro de la Matei Stratan, tatăl său.

Charlotte locuiește alături de mama sa după despărțirea părinților

Matei Stratan și Mădălina Ghenea au pus capăt relației lor acum 7 ani, dar nu au reușit să ajungă la un acord privind programul fiicei lor care să satisfacă și familia paternă. Apropiații tânărului om de afaceri își doresc ca micuța să petreacă mai mult timp în România pentru a fi alături de ei. La fel și tatăl copilei, care este nevoit să facă naveta în Italia pentru a-și vedea fetița.

Cine este Mădălina Ghenea

Născută pe 8 august 1987 în Slatina, România, Ghenea și-a început cariera în modeling, atrăgând atenția agențiilor din Italia și Franța. În scurt timp, ea a devenit imaginea unor branduri de renume și a apărut în numeroase campanii publicitare de succes. Cu o înfățișare elegantă, Madalina Ghenea a fost remarcată rapid pe scenele modei din întreaga lume.

Cariera ei în actorie a început să strălucească odată cu participarea la diverse producții cinematografice de succes. Unul dintre momentele definitorii în cariera sa a fost apariția în filmul „Războiul Mintii” (2012), regizat de Terrence Malick, unde a avut ocazia să lucreze alături de actori consacrați precum Sean Penn și Jessica Chastain. 

Mădălina Ghenea a apărut în mai multe filme și producții internaționale. Iată câteva dintre cele mai cunoscute filme în care a jucat:

  1. „Youth” (2015) – Regizat de Paolo Sorrentino, acest film italian îi are în distribuție pe Michael Caine și Harvey Keitel. Mădălina Ghenea interpretează rolul unei Miss Universe, un personaj ce simbolizează frumusețea ideală.
  2. „House of Gucci” (2021) – Regizat de Ridley Scott, filmul este inspirat din povestea reală a familiei Gucci. Mădălina Ghenea o interpretează pe Sophia Loren.
  3. „Zoolander 2” (2016) – O comedie regizată de Ben Stiller, în care Mădălina Ghenea are un rol cameo, apărând alături de numeroase alte vedete din lumea modei și a divertismentului.
  4. „Dom Hemingway” (2013) – Un film britanic de comedie și dramă, regizat de Richard Shepard. Ghenea apare în acest film alături de Jude Law, interpretând rolul unei femei atrăgătoare care captează atenția protagonistului.
  5. „Razza Bastarda” (2012) – Un film italian regizat de Alessandro Gassman, în care Mădălina joacă un rol important, povestind despre viața unui imigrant român în Italia.

Acestea sunt doar câteva dintre filmele în care Mădălina Ghenea a avut roluri notabile. Pe lângă acestea, ea a fost implicată și în diverse alte proiecte cinematografice și de televiziune.

Sursă foto: Instagram Mădălina Ghenea

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton