; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iulia vantur

Cum arată locul unde Iulia Vântur și Salman Khan locuiesc în timpul pandemiei: „Este casa noastră de vacanță, suntem izolați”

25 May 2020

Iulia Vântur a părăsit România în urmă cu peste șase ani, alegând India, unde și-a construit deja o carieră de succes. Dacă despre viața sa de artistă vorbește deschis, când vine vorba despre viața personală și relația cu Salman Khan, este foarte rezervată. 

După apariția actorului de la Bollywood în una din intervențiile pe care Iulia le-a avut în cadrul emisiunii „Vorbește lumea' de la Pro TV, iată că de această dată fosta prezentatoare nu a ezitat să răspundă întrebărilor legate de Salman Khan, ba chiar a făcut și un tur virtual, pentru emisiunea „La Măruță, al casei de vacanță în care s-au izolat în această perioadă.

Din cauza pandemiei de coronavirus, India se află încă în stare de urgență, iar vedeta și partenerul său au avut grijă să se pună la adăpost în luxoasă reședință de vacanță a starului de la Bollywood, dotată cu toate utilitățile, inclusiv sală de fitness.

„El acum este la sală, muncește din greu. Aici este casa noastră de vacanță, suntem izolați, la o oră și jumătate de Mumbai. Suntem doar noi doi și niște prieteni. A fost și o parte din familie aici. Nu știu cât voi mai rămâne aici, sper să se rezolve situația într-un fel. La noi nu s-a ridicat însă starea de urgență. Îmi e dor de familia mea, de prieteni. Sunt obișnuită cu dorul, însă acum este mai dificil', a declarat Iulia Vântur La Măruță.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare