Homepage  / Vedete româneşti

Jador locuiește într-un penthouse luxos cu sora sa: „Vă arăt casa pe care Dumnezeu m-a ajutat să o iau”

Jador locuiește într-un penthouse luxos cu sora sa: „Vă arăt casa pe care Dumnezeu m-a ajutat să o iau”
7

de Redactia Tvmania

Jador este unul dintre cei mai apreciați artiști și are nenumărate concerte în întreaga țară. El poate solicita chiar și 10.000 de euro pentru un concert, așadar nu duce grija zilei de mâine și este proprietarul unui penthouse fabulos. Înainte de a se muta aici, artistul a locuit ani întregi într-o garsonieră modestă. Iată cum arată penthouse-ul în care locuiește Jador!

Cum arată penthouse-ul în care locuiește Jador

Atunci când a început să obțină venituri considerabile din muzică și aparițiile televizate, Jador și-a îndreptat privirea către membrii familiei care i-au fost mereu aproape. Și-a susținut în mod semnificativ financiar pe părinții și frații săi, oferindu-le sprijin atunci când au avut nevoie.

După ani de trăit într-o garsonieră în București, Jador a strâns bani cu grijă și a achiziționat în cele din urmă un penthouse, conform placului său. A transformat casa într-un loc pe care-l poate numi acasă, iar apoi a invitat-o pe sora sa să locuiască alături de el.

Conform celor de la Cancan, Jador a cheltuit 500.000 de euro pentru penthouse-ul respectiv. El le-a arătat fanilor imagini din locuință înainte de a o decora și a o mobila, iar ulterior a decis să păstreze discreția asupra locuinței, așadar nu a mai oferit și alte detalii.

„Vreau să vă arăt tuturor casa unde o să mă mut! Ea e sora mea și astăzi o să îi arăt unde o să ne mutăm, pentru că o să se mute cu mine. Adică o să trebuiască să aibă grijă de mine, să îmi spele șosetele. O să vă arăt casa pe care Dumnezeu m-a ajutat să o iau.”, declara Jador, într-un clip video încărcat pe contul personal de Youtube.

Jador a avut o copilărie dificilă

Născut într-o comună din județul Bacău, Remus Ionuț Dumitrache, cunoscut sub numele de Jador, a crescut și a urmat cursurile Grupului Școlar „G.J. Caniciov”. De la vârsta de 14 ani, artistul și-a părăsit căminul pentru a studia și a-și urmări visul. Înainte de această perioadă, își susținea financiar mama cu banii obținuți din activitatea sa muzicală.

Faimoșii au pierdut jocul pentru imunitate, la Survivor All Stars. Reacția lui Jador „Cine nu votează, nu e corect cu echipa”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Cu toate provocările întâmpinate în cadrul familiei sale cu resurse financiare limitate, Jador a reușit să se afirme ca elev silitor în timpul liceului, obținând rezultate remarcabile.

Jador a împărtășit că în copilărie a avut nevoie de ajutor social pentru a-și putea continua studiile. Artistul a dezvăluit că în acele vremuri încerca să se facă remarcat prin ținute vestimentare îndrăznețe, dar mai târziu a înțeles că adevărata valoare nu este determinată de aparențe.

Sursă foto: Instagram – Pro Tv

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton