Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată casa de vacanță a lui Nicolai Tand. Este situată în Maramureș, într-un peisaj de poveste. Cât plătesc turiștii pentru două nopți de cazare

Cum arată casa de vacanță a lui Nicolai Tand. Este situată în Maramureș, într-un peisaj de poveste. Cât plătesc turiștii pentru două nopți de cazare
24

de Cristina Țapu,

Nicolai Tand (50 de ani) și soția sa, Monica, și-au construit casa visurilor în Rozavlea, Maramureș, locul natal al cunoscutului chef. Deși au realizat totul conform preferințelor lor, cuplul nu locuiește acolo permanent, folosind locuința mai mult ca pe o casă de vacanță, domiciliul lor principal fiind în București. Iată cum arată locuința celor doi și ce au decis să facă pentru a obține bani în plus de pe urma acesteia.

Cum arată casa de vacanță din Maramaureș a lui Nicolai Tand și a soției sale

Nicolai Tand nu este doar bucătar, ci și un adevărat afacerist. În comuna sa natală, Rozavlea, el a construit o casă superbă. Deși el și familia sa o folosesc ocazional, au decis să o închirieze când nu sunt prezenți. Cuplul închiriază casa e poveste doar pentru sejururi de minim două nopți, iar suma pe care o solicită nu este de neglijat.

Pentru întreaga locuință, care cuprinde trei camere și trei băi, un turist trebuie să plătească 996 lei pe noapte, așadar prețurile nu sunt accesibile oricui.

nicolai-tand-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 24

„Nicolai este foarte legat de locul în care s-a născut, de casa copilăriei, așa că ăsta a fost punctul de pornire. Am transformat un vechi grajd, aflat în curtea casei natale, în noua noastră casă. Mie îmi place foarte mult designul de interior, cu toate detaliile pe care le presupune acesta, așa că a fost o plăcere pentru mine să mă ocup de la cap la coadă de tot ce înseamnă amenajare. Am vrut să fie ceva simplu, dar cu accente maramureșene, așa cum suntem și noi, de altfel”, povestea soția chefului, pentru Alist Magazine.

„Pentru că nu reușim să ajungem acolo decât de câteva ori pe an, în marea partea a timpului închiriem casa în sistem Airbnb și m-am bucurat enorm că, de fiecare dată, oamenii ne-au spus cât de mult le-a plăcut cum era amenajată „Casa dintre dealuri”, a concluzionat Monica.

Monica este cea de-a doua soție a lui Nicolai Tand

Monica și Nicolai Tand sunt căsătoriți religios din anul 2018 și au împreună doi copii. Soția bucătarului a fost fotomodel internațional și a stat în aproape toată lumea, de la Grecia și Tokyo până în Franța, acolo unde a fost stabilită ani buni. 

Nicolai-Tand-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  15 / 24

În cadrul podcastului moderat de către Mihai Morar, Nicolai Tand a povestit și despre prima căsnicie. Acesta a fost căsătorit cu o franțuzoaică. Când a cunoscut-o pe Monica, el era divorțat deja. S-a despărțit de prima soție pentru că trăiau în lumi diferite. Ea lucra la un restaurant de lux din Franța, iar el era șofer pe ambulanță.

„Eram prea tineri, cred. Mult prea tineri. Ea avea vreo 19 ani. (…) Trăiam în lumi diferite. Ea era numai în paiete, lume bună, cinema… Eu trăiam doar cu oameni bolnavi. Lucram și noaptea, în weekenduri, luam ture de noapte, că se făceau mai mulți bani. Cumva, ne-am dus pe cărări diferite. Aveam și mentalități diferite. (…) Când am cunoscut-o pe Monica, eram deja cu un alt statut. Eram manager de restaurant.”, a povestit îndrăgitul bucătar.

Sursă foto: Alist Magazine – Instagram Nicolai Tand

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton