Homepage  / Vedete româneşti

Cum arăta Laura Giurcanu în copilărie. Imagini inedite cu modelul care participă la America Express, sezonul 2

Cum arăta Laura Giurcanu în copilărie. Imagini inedite cu modelul care participă la America Express, sezonul 2
11

de Cristina Țapu,

Cum arăta Laura Giurcanu în perioada copilăriei? Această întrebare stârnește interesul a numeroși fani, dornici să descopere cum arăta influencerița în copilărie. Laura Giurcanu a răspuns la această curiozitate prin publicarea unor imagini emoționante alături de familia sa, pe contul său de socializare.

Cum arăta Laura Giurcanu în copilărie

Laura Giurcanu este foarte activă pe platforma Instagram, acolo unde dispune de o comunitate impresionantă de urmăritori, împărtășind periodic noutăți. De data aceasta, influencerița a împărtășit fotografii din perioada copilăriei. Iată ce imagini a publicat concurenta care participă la emisiunea America Express!

Laura a postat două fotografii din copilărie, unde nu era singură în cadru. Alături de ea, în imagini, se regăsesc mama sa și sora acesteia, Bianca Giurcanu. Imaginile au fost, cu siguranță, pe placul internauților care au avut ocazia să o cunoască mai bine pe preferata lor.

laura 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Laura Giurcanu și Aris Melkior își țin fanii pe jar

Înainte de a începe America Express 2023, sezonul 2, Laura Giurcanu mărturisea că nu are nicio relație amoroasă și preciza că fostul iubit i-a făcut viața amară. „Iubitul pe care l-am avut înainte s-a asigurat că… mi-a făcut viața puțin grea și acum sunt convinsă că sunt capabilă de absolut orice”, spunea fostul model. 

Cu câteva săptămâni în urmă, lumea mondenă a fost șocată când Laura Giurcanu și Aris Eram au fost observați luând masa împreună în oraș și ulterior surprinși sărutându-se în mașina influenceriței. Până în prezent, niciunul dintre cei doi nu a confirmat sau infirmat oficial existența unei relații amoroase între ei, așadar fanii celor doi sunt complet nedumeriți.

Între Aris Melkior și Laura Giurcanu există o diferență de vârstă de aproximativ 7 ani, ea fiind mai mare decât el. Despre viața sentimentală a fiului Andreei Esca nu se cunosc prea mult detalii, pentru că el nu și-a dorit să fie în lumina reflectoarelor, spre deosebire de sora sa, Alexia Eram.

Laura Giurcanu participă la America Express, sezonul 2

Drumul Soarelui se desfășoară, pentru prima oară, pe două emisfere. Concurenții pornesc din Columbia, trec prin Mijlocul Pământului în Ecuador, destinația finală fiind Buenos Aires, Argentina. Pleacă din Medellin, Columbia, fosta reședință a lui Pablo Escobar și trebuie să ajungă în țara lui Messi.

Parcursul lor include tot ce are mai interesant de oferit această zonă a Americii de Sud. Misiunile și jocurile sunt gândite în așa fel încât să le ofere atât lor, cât și telespectatorior, o experiență completă. Vor trăi aventura la cote maxime în Columbia, vor cunoaște triburile indigene din Ecuador și vor învăța ce înseamnă pasiunea în Argentina.   

Sursă foto: Instagram Laura Giurcanu, PRO TV, Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton