Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată Laura Cosoi la nouă zile după ce a născut. Actrița și-a uimit fanii cu cele mai recente fotografii

Cum arată Laura Cosoi la nouă zile după ce a născut. Actrița și-a uimit fanii cu cele mai recente fotografii
9

de Andra Stana,

Laura Cosoi a devenit mamă pentru a patra oară acum 9 zile, când a venit pe lume Aida. Cu toate că ar putea să se bucure de concediul de maternitate, vedete a revenit deja la filmările pentru emisiunea ei de la postul Antena Stars. Actrița de 42 de ani și-a recăpătat silueta dinainte de naștere în timp record. Iată cum arată acum.

Laura Cosoi a devenit mamă pentru a patra oară în urmă cu 9 zile. Aida a venit pe lume perfect sănătoasă, într-o zi de duminică, așa cum își dorea actrița. Prezentatoarea TV și soțul ei au acum patru fete împreună. Deși abia a devenit mamă, Laura Cosoi a revenit la filmările pentru show-ul de la Antena Stars, după cum reiese din imaginile postate de pe platoul de filmare.

Laura Cosoi (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Azi m-am întors pe platoul de filmare de la @vacantadevedetaantenastars. Urmează o serie de ediții dedicate unor destinații absolut spectaculoase. Adevărul este că avem și invitați pe măsură! Mă bucur mult de acest proiect pentru că, prin ochii celor cu care povestesc, călătoresc și eu. Ce doriți să vă aducă noul sezon? Sunt curioasă dacă există invitați sau destinații preferate pe lista voastră! P.s: Aida m-a așteptat cuminte acasă. Nu am lipsit mult, dar se pare că ne-am și sincronizat foarte bine cu alăptatul.”, a scris Laura Cosoi, pe Instagram, marți, 6 august.

„Esti fenomenală, la așa scurt timp după naștere ai reușit să te mobilizezi să te întorci pe platoul de filmare. Sincere felicitări”, „Wow, asa repede ai început?”, Felicitări pentru ceea ce ești, o mamă și o femeie MINUNATĂ, știu că în spatele acestor copii este foarte multă muncă. Ți-o spune o mamă la rândul ei, tot cu 4 copii, nu există pe lume satisfacție mai frumoasă să vezi aceste minuni crescând fericite, să fiți sănătoși și împliniți!” sunt doar trei dintre comentariile postate de fani.

Laura Cosoi: „Am preferat să petrecem câteva zile în trei”

Recent, Laura Cosoi mărturisea că Rita, Vera, Lara nu au fost acasă atunci când surioara lor a venit acasă. În schimb, în timp ce fetițele erau în tabără, de micuța Aida au avut grijă părinții ei, care s-au felicitat pentru alegerea făcută, pe care au descris-o ca fiind „înțeleaptă”.

„Suntem acasă de câteva zile bune. Ne adaptăm. Fetele nu s-au întors încă. Am preferat să petrecem câteva zile în trei. Și a fost o alegere înțeleaptă. Apucăm să ne odihnim, să ne îmbrățișăm, să fim cu și pentru Aida cu totul. Eu alăptez, mă recuperez, dorm la prânz, nu trebuie să strâng, să spăl vasele, ci trebuie doar să fiu cu ea. Și, pe lângă intimitatea care s-a creat între noi, de parcă am fi la primul copil, pot să îmi fac programul cum doresc, pot sta ore în șir cu Aida în brațe fără să mă simt vinovată, pot să o mângâi și să mă minunez”, scria Laura Cosoi, pe Instagram, acum câteva zile.

Ce semnificație aparte are numele Aida

Aida, numele ales de Laura Cosoi pentru a patra fetiță, este un prenume feminin care își are originea în limba arabă din numele arab clasic „ʻĀyidah” sau „ʻĀʼidah”. Se crede că are sensuri multiple, cele mai comune fiind „recompensă” și „cadou”. Este, de asemenea, o variantă a termenului arab „Ayda”, care înseamnă „vizitator” sau „întoarcere”.

Se crede că numele are mai multe alte origini, inclusiv italiană, anumite limbi africane și europene, turcă și japoneză. Semnificația italiană a numelui este „fericită”. În japoneză, este folosit ca nume de familie. Conform originilor sale turcești, ar putea fi derivat din termenul „ay” și înseamnă „lună”, în timp ce în lituaniană, poate fi forma feminină a lui Aidas și înseamnă „ecou”.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton