Homepage  / Vedete străine

Cum arată Kristin Davis la 59 de ani după ce a renunțat la injecțiile cu botox. Actrița s-a pozat fără pic de machiaj

Cum arată Kristin Davis la 59 de ani după ce a renunțat la injecțiile cu botox. Actrița s-a pozat fără pic de machiaj
15

de Cristina Țapu,

Kristin Davis a demonstrat că frumusețea nu are vârstă, afișând un păr voluminos și un machiaj discret, care i-a făcut pe fanii ei să fie înnebuniți de aspectul ei natural și fără filtre. Actrița a distribuit un selfie care a făcut furori în rândul celor care o admiră.

Cum arată Kristin Davis la 59 de ani, după ce a renunțat la fillerele faciale

Vedeta din „And Just Like That”, în vârstă de 59 de ani, care a decis să-și dizolve fillerele faciale în 2021 după ce a fost ridiculizată fără încetare a distribuit un nou seflie pe pagina personală de Instagram, iar fanii s-au întrecut în comentarii atunci când au văzut transformarea radicală prin care a trecut.

Kristin s-a afișat cu un machiaj minimal și cu părul aranjat în bucle voluminoase, arătând că nu se teme de trecerea timpului și de amprentele pe care acesta le lasă pe chipul ei.

kristinIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Cei care o urmăresc pe Instagram au apreciat selfie-ul casual, cum ar fi unul care a scris: „Frumoasă și naturală ca întotdeauna”.

„Arăți cu 10 ani mai tânără. Absolut superbă!”, a comentat un alt fan, adăugând: „Te rog, nu-i lăsa să te convingă să îți faci din nou filler – ești uluitor de frumoasă așa cum ești”.

Kristin Davis, cunoscută pentru rolul său memorabil în seria de televiziune „Sex and the City”, este una dintre cele mai iubite și respectate actrițe din industria cinematografică și televiziune. Cu un talent remarcabil și o prezență plină de eleganță pe ecran, Davis a captivat inimile a milioane de fani din întreaga lume de-a lungul anilor.

Născută pe 23 februarie 1965 în Boulder, Colorado, Davis și-a început cariera de actriță în anii ’90, obținând primele sale roluri în seriale TV precum „Melrose Place” și „Dr. Quinn, Femeia Medic”. Cu toate acestea, a fost rolul lui Charlotte York din „Sex and the City” care a adus-o în atenția publicului larg.

În „Sex and the City”, Davis a interpretat rolul lui Charlotte, o femeie sofisticată, romantică și idealistă, care caută dragostea adevărată în mijlocul haosului vieții urbane din New York. Performanța ei remarcabilă i-a adus numeroase nominalizări la premii și a contribuit la succesul enorm al serialului.

După încheierea „Sex and the City” în 2004, Davis și-a continuat cariera cu roluri de succes în filme precum „The Shaggy Dog” (2006) și „Journey 2: The Mysterious Island” (2012).

Pe lângă activitatea sa în actorie, Davis este, de asemenea, cunoscută pentru implicarea sa în diferite cauze umanitare și de mediu. Ea este o susținătoare dedicată a drepturilor femeilor, folosindu-și influența de pe rețelele de socializare pentru a atrage atenția asupra unor probleme importante.

Sursă foto: Instagram Kristin Davis – Hepta

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton