Homepage  / Vedete româneşti

Cum arăta în copilărie Iuliana Pepene de la „America Express”. Cu greu ar putea fi recunoscută chiar și de către cei mai mari fani

Cum arăta în copilărie Iuliana Pepene de la „America Express”. Cu greu ar putea fi recunoscută chiar și de către cei mai mari fani
13

de Cristina Țapu,

Iuliana Pepene este cunoscută publicului prin prisma emisiunii „Observator” , dar notorietatea ei a crescut odată cu participarea la „America Express”, pe Drumul Soarelui, alături de colega sa de breaslă, Sonia Simionov. Cu toate acestea, puțini sunt cei care cunosc cum arăta prezentatoarea TV în copilărie. Cu siguranță, concurenta de la „America Express” nu este ușor de recunoscut! Iată imaginile!

Cum arăta în copilărie Iuliana Pepene de la „America Express”, sezonul 2

În urmă cu câțiva ani, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Iuliana Pepene a distribuit o imagine adorabilă cu ea, în perioada copilăriei. Puțini sunt cei care ar putea să o recunoască, trecerea timpului făcând modificări considerabile asupra fizionomiei îndrăgitei prezentatoare TV.

Deși este o figură constantă pe micul ecran, Iuliana Pepene păstrează o atitudine rezervată în ceea ce privește împărtășirea amănuntelor despre viața sa sentimentală.

În prezent, jurnalista se află într-o relație cu un bărbat numit Alex, care apare în câteva fotografii postate pe rețelele de socializare. În trecut, prezentatoarea de la Antena 1 a avut o relație cu Eduard Fuerea, specialist în domeniul motoarelor. După despărțire, și-a reconstruit viața alături de bucătarul Dragoș Bercea, dar povestea lor de dragoste s-a încheiat acum un an.

iulianaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Experiența „America Express” a fost una din care Iuliana Pepene a avut foarte multe de învățat despre interacțiunea cu cei din jur, dar și despre limitele personale.

„După două luni fără telefon la America Express, când am ajuns acasă îmi uitam telefonul peste tot… la restaurant pe masă, îl pierdeam prin casă. Nu e tocmai un lucru rău, a fost așa un detox de social media și de tot ce înseamnă internet. Nu e rău fără telefon, te ajută să interacționezi mai mult cu oamenii”, a povestit Iuliana, pe pagina personlă de Instagram.

„Știu că m-am întors diferită, am învățat foarte multe lucruri noi despre mine la America Express. Unul dintre lucrurile revelatoare pentru mine a fost faptul că eu pot fi calmă… e foarte straniu, am crezut că m-am îmbolnăvit sau ceva. Acolo am fost surprinzător de calmă… eu acolo mâncam foarte puțin și nu mai aveam energie să mă enervez”, a completat Iuliana.

Concurenții sunt nevoiți să parcurgă probe dificile pe Drumul Soarelui

Drumul Soarelui se va desfășura, pentru prima oară, pe două emisfere. Concurenții pornesc din Columbia, trec prin Mijlocul Pământului în Ecuador, destinația finală fiind Buenos Aires, Argentina. Pleacă din Medellin, Columbia, fosta reședință a lui Pablo Escobar și trebuie să ajungă în țara lui Messi.

Parcursul lor include tot ce are mai interesant de oferit această zonă a Americii de Sud. Misiunile și jocurile sunt gândite în așa fel încât să le ofere atât lor, cât și telespectatorior, o experiență completă. Vor trăi aventura la cote maxime în Columbia, vor cunoaște triburile indigene din Ecuador și vor învăța ce înseamnă pasiunea în Argentina.   

Sursă foto: Instagram Iuliana Pepene – Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton