Homepage  / Vedete străine

Cum arată iubita lui Bill Murray. Este cu 29 de ani mai tânără decât actorul din „Vânătorii de fantome”

Cum arată iubita lui Bill Murray. Este cu 29 de ani mai tânără decât actorul din „Vânătorii de fantome”
12

de Andra Stana,

La cei 72 de ani ai săi, Bill Murray și-a uimit recent fanii. Aceștia au aflat, cu stupoare, cine este femeia care i-a furat inima actorului din „Vânătorii de fantome”. Este vorba de o artistă cu aproape 30 de ani mai tânără decât el.

Kelis, cunoscută pentru piesa „Milkshake”, a început o relație improbabilă cu actorul Bill Murray, care este cu aproape 30 de ani mai în vârstă decât ea, scrie Daily Mail, care citează The U.S. Sun.

Se pare că cei doi s-au „apropiat de ceva vreme”. Ei s-ar fi întâlnit în Statele Unite, după ce soțul ei, Mike Mora, a murit de cancer la stomac, anul trecut, la doar 37 de ani.

La sfârșitul săptămânii trecute, starul din „Ghostbusters”, în vârstă de 72 de ani, a fost văzut urmărind câteva dintre cele mai recente spectacole ale noii sale iubite, inclusiv ultimul ei spectacol „de pe marginea scenei din Londra”, potrivit The U.S. Sun.

Cum arată iubita lui Bill Murray. Este cu 29 de ani mai tânără decât actorul din „Vânătorii de fantome”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Publicația a dezvăluit că un prieten al cuplului a spus că „s-au întâlnit înainte în Statele Unite, ceea ce a făcut ca oamenii din industrie să vorbească, iar acum se întâlnesc la Londra cât timp sunt amândoi aici”.

„Este clar că s-au înțeles bine“, a adăugat persoana din interior. „Au fost văzuți amândoi la același hotel, iar el a fost să o vadă pe ea cântând de mai multe ori înainte de a merge la Mighty Hoopla [în sudul Londrei]”.

Se pare că Murray a plâns recent pierderea fostei sale soții, Jennifer Butler, de care s-a despărțit în 2008, după mai bine de un deceniu împreună, în urma morții neașteptate a acesteia în 2021.

În timpul relației lor, tatăl a șase copii și Butler au întâmpinat patru fii: Caleb, în vârstă de 30 de ani, Jackson, în vârstă de 27 de ani, Cooper, în vârstă de 26 de ani, și Lincoln, în vârstă de 22 de ani.

Cine este Kelis, noua presupusă iubită a lui Bill Murray

Kelis a devenit cunoscută în urmă cu mai bine de un deceniu, când a lansat piesele R&B  „Milkshake”, „Trick Me” sau „Bossy“.

Kelis a avut primul ei copil, Knight, cu soțul ei de atunci, Nas, în iulie 2009, și pe cei doi mai mici, Shepherd, de opt ani, și Galilee, de doi ani, cu răposatul ei soț.

Se spune că Murray și Kelis s-au apropiat din cauza faptului că îi leagă „doliul”. „Indiferent ce i-a adus împreună și oricât de improbabil ar părea, amândoi sunt singuri și se distrează, în ciuda diferenței de vârstă destul de mari”, a susținut persoana din interior.

În prezent, el se află în Marea Britanie, unde filmează o continuare a filmului „Ghostbusters”.

Cel de-al doilea soț al lui Kelis a murit după o luptă de șase luni cu un cancer la stomac în stadiul patru, în martie 2022.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton