Homepage  / Vedete româneşti

Cum arăta ispita Maria Tebieș de la „Insula Iubirii” înainte de operațiile estetice. S-a schimbat radical în doar câțiva ani

Cum arăta ispita Maria Tebieș de la „Insula Iubirii” înainte de operațiile estetice. S-a schimbat radical  în doar câțiva ani
21

de Cristina Țapu,

Emisiunea Insula Iubirii, difuzată de către Antena 1 este urmărită de milioane de oameni, iar ispitele feminine și masculine au devenit cunoscute de o țară întreagă. Multe dintre ispitele feminine au apelat, de-a lungul timpului, la ajutorul medicului estetician și au trecut prin diferite intervenții. Acesta este și cazul Mariei Tebieș. Iată cum arăta aceasta înainte de toate intervențiile!

Cum arăta ispita Maria Tebieș înainte de intervențiile estetice

Maria Tebieș are 26 de ani și este medic rezident, iar în trecut a activat și la Spitalul Clinic Colentina din București. În cadrul emisiunii, telespectatorii au putut observa faptul că Maria are implanturi mamare, dar și numeroase intervenții la nivelul feței, buzele sale voluminoase neputând fi trecute cu vederea. Maria, cea care s-a îndrăgostiti iremediabil de Cornel, soțul Iustinei Loghin, arăta complet diferit înainte de a trece prin mai multe operații de ordin estetic.

maria tebies 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 21

Metamorfoza fizică a Mariei Tebieș a început în 2021, când a hotărât să facă câteva schimbări semnificative. Primul pas a fost vopsirea părului în blond, un gest care i-a adus un look mai atrăgător și modern. Apoi, a recurs la o rinoplastie pentru a-și ajusta forma nasului, obținând astfel o simetrie perfectă a feței. Însă, Maria nu s-a oprit aici.

Următoarea schimbare semnificativă în viața Mariei a fost implanturile mamare, care au accentuat formele sale voluptoase. Deși avea buzele natural cărnoase, a ales să și le mărească și mai mult. În 2022, Maria a optat pentru o culoare mai închisă a părului, alegând un brunet intens.

maria 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 21

Maria Tebieș, gesturi intime cu Cornel la Insula Iubirii

Maria Tebieş, 26 de ani, medic rezident, s-a născut în Canada, iar la 17 ani a venit în România, ca să studieze medicina. Este singură de mai bine de 4 ani şi deşi spune că iese zilnic la întâlniri, perechea ei se lasă aşteptată.

Nu exclude varianta de a pleca împreună cu cineva de la Insula Iubirii, mai ales că vede acest reality show ca pe o experienţă inedită şi o şansă de a-şi pune în evidenţă sex-appealul.

Cornel a aflat că Iustina s-a despărțit de el, la Insula iubirii 2024 Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  14 / 21

Maria a făcut dezvăluiri neașteptate la Insula iubirii, luni, 5 august 2024, la Antena 1. Camerele de filmat au susprins o discuție importantă între ea și colegele ei. Întoarse de la alegerile pentru date, acolo unde ispitele au decis cu cine să iasă la întâlnire, fetele au discutat pe acest subiect. 

Maria le-a povestit fetelor cât de îndrăzneț a fost Cornel atunci când a fost cu ea în piscină. Ispita a spus că iubitul Iustinei(dar care i-a devenit soț după încheierea filmărilor pentru emisiune) a atins-o într-un mod indecent.  

Sursă foto: Instagram – Antena 1

Citește și:


PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton