Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată inelul pe care Lidia Buble l-a primit de la Horațiu Nicolau. S-a pozat, din nou, cu bijuteria pe deget

Cum arată inelul pe care Lidia Buble l-a primit de la Horațiu Nicolau. S-a pozat, din nou, cu bijuteria pe deget
9

de Redactia Tvmania

Lidia Buble și-a sărbătorit, luna trecută, ziua de naștere în Italia, iar de acolo s-a întors cu un inel superb pe inelar. Imediat au apărut zvonuri că artista s-a logodit cu Horațiu Nicolau, care este cu 31 de ani mai în vârstă. Cântăreața a făcut acum primele declarații despre frumoasa bijuterie și a vorbit deschis despre povestea de iubire pe care o trăiește de aproape doi ani. Ea a dezvăluit și motivul pentru care nu publică imagini cu ea și iubitul ei.

Cum arată inelul primit de Lidia Buble de la Horațiu Nicolau

Lidiei îi merge din plin, atât pe plan personal, cât și profesional. A lansat recent împreună cu artistul cubanez un nou single care se bucură de succes pe rețelele de socializare, „Robandote un Beso”, și trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Horațiu Nicolau, un om de afaceri în vârstă de 61 de ani. Recent au apărut că cei doi s-au logodit, iar artista a rupt tăcerea și a spus adevărul despre inelul pe care l-a primit de la iubitul ei. Acesta a fost un cadou de la Horațiu, pe care l-a primit de ziua ei. Lidia a împlinit vârsta de 30 de ani pe 9 iunie și și-a sărbătorit ziua de naștere, într-o vacanță, în Italia.

Artista a vorbit despre inelul care a stârnit un val de controverse, în emisiunea „2 Matinali și Jumătate”, de la Digi FM și a dat detalii despre relația ei cu Horațiu. Mai mult, ea și-a făcut o nouă imagine în lift, în care apare din nou cu bijuteria pe deget.

Cum arată inelul pe care Lidia Buble l-a primit de la Horațiu Nicolau. S-a pozat, din nou, cu bijuteria pe degetIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Toată România a remarcat inelul. Este un inel absolut superb pe care l-am primit când am împlinit 30 de ani în semn de recunoștință, așa mi s-a spus. N-am ce veste să vă dau, pentru că nu e cazul acum.”, a spus artista.

Motivul pentru care nu publică imagini cu Horațiu

Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că Lidia Buble își dorește foarte mult să se mărite și să-și întemeieze o familie, cu mulți copii. Ea a declarat în repetate rânduri că aceasta este cea mai mare dorință a ei, chiar și în emisiunea „Asia Express”, unde a mers după ea chiar și cu o rochie de mireasă. Astfel, cântăreața a dezvăluit și motivul pentru care nu se afișează alături de Horațiu și de ce nu publică imagini cu el, deși se simte extrem de fericită lângă el.

„Eu îi aparțin doar lui Dumnezeu. Cred că m-am fript de prea multe ori, nici acum nu mi-a trecut. Eu sunt o carte deschisă, dar nu mă ajută întotdeauna. Cred că oamenii vor să știe mai mult de mine, despre muzica mea. Lidia din Ardeal e fericită, răsfățată și iubita de toată lumea. În ultimii ani sunt și mai fericită, iar când mai vine și altcineva și aduce plus valoare sunt și mai fericită.”

Întrebată dacă acum există plus valoare în viața ei, ea a răspuns: „Bineînțeles că există! Nu mă ascund!’.

„O să fac ca tati, până acum am fost naivă și prea m-am expus și am postat de toate. «Mă fată, tu să îmi aduci în casă un bărbat când ai de gând să te măriți. Ai de gând să te măriți, bine. N-ai de gând, rupe orice legatură». Așa și eu. Când m-o lua unul de nevastă, atunci o să mai pun poze. Până atunci nu mai pun poze. Viața asta nu știi unde te duce…. decât să se lege oamenii cu sufletul de un cuplu frumos. Nu am dus pe nimeni la tati acasă până acum. Nu au ce să caute”, a spus artista lăsând de înțeles din nou că și-ar dori foarte mult să fie cerută în căsătorie.

Lidia Buble, idilă cu actorul Harlys Beccera

După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble rar a mai vorbit despre viața amoroasă. Ea a avut o idilă cu actorul cubanez, Harlys Beccera, apoi la scurt timp a fost surprinsă alături de Horațiu Nicolau.

La sfârșitul anului 2021, la scurt timp după ce au apărut informații că artista și Horațiu ar forma un cuplu, invitată în emisiunea de la Kanal D, Lidia Buble a fost întrebată de Bursucu despre zvonurile apărute despre ea și omul de afaceri. Lidia Buble a evitat să-i pronunțe numele lui Horațiu Nicolau și a răspuns cât se poate de evaziv.

„Sunt plină de dragoste, ofer dragoste, primesc dragoste. Sunt tânără, sunt în floarea vârstei. (…) Nu am căutat niciodată persoane care să fie cunoscute sau faimoase, am căutat mereu să fie discret. (…) Nu cunoșteam nimic din ziare. Iubire și dragoste în viața mea există, a spus vedeta în emisiunea „Teo Show’.

Frumoasa cântăreață a afirmat că este cu mult mai liniștită și mai împăcată de când a început această relație.

„Sunt într-un echilibru pe care mi l-am dorit. Acum pot afirma că sunt liniștită, împlinită, fericită și cu o doză mare de iubire atât oferită, cât și primită. Nu am regrete pentru că, de fiecare dată, am luat ca atare și am îmbrățișat orice situație care a venit, iar asta m-a făcut să fiu omul de astăzi și, mai ales, să fiu mai puternică’, a mărturisit vedeta într-un interviu pentru Fanatik.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton